Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησαν την Ευρώπη οι «πράσινοι» μετά το 1-1 κόντρα στην Σλάβια Πράγας

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος κόντρα στην Σλάβια Πράγας με 1-1, αλλά δεν κατάφερε να προσκριθεί στην επόμενη φάση του UEFA Conference League και αποχαιρετά τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στην
Ευρώπη, καθώς αποκλείστηκε από την Σλάβια Πράγας στην σειρά αγώνων της προκριματικής φάσης του UEFA Conference League, παρά την αποψινή εντός έδρας νίκη…

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 57ο λεπτό, ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες φιλάθλους που είχαν γεμίσει τις κερκίδες. O Χουάνκαρ έκανε την κίνηση από αριστερά και έβγαλε μια ωραία σέντρα, με τον Σπόραρ να… πετάγεται μέσα στην μικρή περιοχή και με μία επαφή να σκοράρει.

Δείτε το γκολ:

Η Σλάβια κατάφερε να ισοφαρίσει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς ο Καμπετσής προσπάθησε να δώσει μια παράλληλη μπαλιά προς τον Μπρινιόλι, με τον Ζουρέτσκα να παρεμβάλλεται της πορείας της μπάλας και να περνά τον Μπρινιόλι πλασάροντας στην εστία των γηπεδούχων.

Δείτε το γκολ:

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ, Τσέριν, Αϊτόρ, Βαγιαννίδης, Σπόραρ.

Σλάβια Πράγας: Μάντους, Ντουντέρα, Κατσαράμπα, Ουσού, Ντόρλεϊ, Τιέχι, Σρανζ, Τραορέ, Χολες, Ολαγίνκα, Λινγκρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα