Ευρωπαίος και τροπαιούχος ο Παναθηναϊκός: Το κύπελλο «βάφτηκε» πράσινο

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 1-0 σε έναν τελικό που καθυστέρησε να ξεκινήσει, διεκόπη και σημαδεύτηκε από επεισόδια.Τρεις ώρες και... βάλε διήρκεσε ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος είχε τελικά χρώμα πράσινο, μιας και ο Παναθηναϊκός
με εύστοχο πέναλντι κέρδισε με 1 - 0 τον ΠΑΟΚ.…

Η στιγμή του πέναλντι και ο τραυματισμός του Αϊτόρ

Ο διαιτητής Λαόθ είδε στο VAR το χτύπημα που δέχθηκε ο Γκατσίνοβιτς από τον Βιεϊρίνια, έδωσε πέναλτι και ο Αϊτόρ εκτέλεσε το πέναλτι που δόθηκε, κάνοντας το 1-0.

Ο Ισπανός πανηγύρισε μπροστά στην εξέδρα του ΠΑΟΚ και δέχθηκε μία πέτρα στο χέρι, με συνέπεια ο Λαόθ να στείλει στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες και το ματς να διακοπή για μισή ώρα.

Οι ομάδες επέστρεψαν και ο ΠΑΟΚ έκανε «σέντρα», αφού ο διαιτητής προειδοποίησε για οριστική διακοπή του αγώνα, σε ενδεχόμενο νέου.. περιστατικού.

Οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν… στροφές και έχασαν μία τεράστια ευκαιρία για το 1-1, με τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει πάνω στη γραμμή την κοντινή κεφαλιά του Άκπομ.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, έσπασαν κιγκλιδώματα στις εξέδρες προσπαθώντας να περάσουν στη «νεκρή ζώνη» του σταδίου. Στη μέση βρέθηκαν άνδρες των ΜΑΤ που επιχείρησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης να ανακόψουν την πορεία των οπαδών, που εκτοξεύουν φωτοβολίδες και καθίσματα.

Αν και τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα, ωστόσο η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες ήταν αποπνικτική, με τον διαιτητή Λαόθ να καθυστερεί την έναρξη του αγώνα για 32 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-0, Ελλάδος,panathinaikos - paok 1-0, ellados