Παναθηναϊκός - Άρης 2-0: Πρώτη νίκη στα φετινά play-off

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Άρη 2-0 και πέτυχε την πρώτη νίκη του στα play-off.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στα φετινά play-off, καθώς νίκησε τον Άρη 2-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής κατάταξης.

Έτσι, απέναντι σε μία ομάδα που παρατάχθηκε μόλις με 14 παίκτες στην αποστολή της και πάρα πολλές ελλείψεις κι απουσίες σε όλες τις γραμμές, οι «πράσινοι» άνοιξαν

το δρόμο προς τη νίκη, χάρη σε ένα γκολ του Δημήτρη Κουρμπέλη στο 41', με κλέψιμο της μπάλας από τον Ματίγια κι εκτέλεση στη γωνία του Έμαν.

Αντίθετα, ο Άρης έδειξε λίγο πιο απειλητικός στο πρώτο ημίωρο, φτάνοντας αρκετά κοντά στο γκολ με τα σουτ των Γκάμα και Ματίγια. Στο β' ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Καμπετσή στο 50'.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης σημείωσε ένα γκολ από πολύ καλό συνδυασμό των Μακέντα-Χατζηθεοδωρίδη, όμως ο διαιτητής Ευαγγέλου το ακύρωσε με χρήση VAR, θεωρώντας πως ο Μακέντα έκανε επιθετικό φάουλ σε ένα άγγιγμά του στον Μαντσίνι.

Στο τελευταίο ημίωρο Παναθηναϊκός συνέχισε να κυνηγάει το δεύτερο γκολ κι εντέλει δικαιώθηκε στο 88' με κεφαλιά του -έτερου αρχηγού του- Δημήτρη Κολοβέτσιου, μετά από κόρνερ του Μπουζούκη.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Κουρμπέλης, Αγιούμπ - Σάσα, Γκάμα
Αποβολές: -

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης (82' Ζαγαρίτης), Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (46' Ανουάρ), Χατζηγιοβάνης (65' Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (82' Περέα), Μακέντα (76' Αθανασακόπουλος).

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Έμαν, Μπακουτσής, Ρόουζ, Μπαγκαλιάνης, Κορχούτ, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Ντουάρτε (45'+5' λ. τρ. Διαμαντόπουλος), Γκάμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός - Άρης 2-0, Πρώτη, -off,panathinaikos - aris 2-0, proti, -off