Παλαιο Φάληρο: «Θέλω να τον δω πεθαμένο», λέει η μητέρα του «δράκου» με το τατουάζ

Η μητέρα του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου σπάει τη σιωπή της και δηλώνει ότι θέλει να δει νεκρό το γιό της ενώ ο 45χρονος φέρεται να χτυπούσε και την ίδια.Στην Αλβανία κατάφερε να διαφύγει ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ που δρούσε στο Παλαιό Φάληρο την ώρα που τα όσα λέει η μητέρα του προκαλούν αίσθηση. Η γυναίκα αποκαλύπτει…

Ανοίγουν στόματα στη γειτονιά του

Μετά την ταυτοποίηση του βιαστή με το τατουάζ φαίνεται πως στη γειτονιά του 45χρονυ ανοίγουν στόματα. Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει η γειτόνισσα του 45χρονου στον τηλεοπτικό σταθμό στο παρελθόν είχε καλέσει η ίδια την αστυνομία καθώς

ο δράστης είχε επιτεθεί σε μία ακόμα γυναίκα που όπως όλα δείχνουν την είχε οδηγήσει στο σπίτι του και την είχε κακοποιήσει ενώ απουσίαζε η μητέρα του.

«Πριν από 8 περίπου μήνες είχα καλέσει την αστυνομία γιατί είχα ακούσει μια κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Βγήκα στο μπαλκόνι ήταν ένας νεαρός που προσπαθούσε να τη βοηθήσει και της έλεγε ποιος σε πείραξε και έδειχνε την συγκεκριμένη πολυκατοικία», είπε.

Οι φωνές της γυναίκας, που ζητούσε βοήθεια, ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά ενώ από τα τραύματα που της είχε προκαλέσει στο σώμα, είχε γεμίσει με αίματα τον δρόμο.

Βίντεο: Η πρώτη επίθεση του βιαστή με το τατουάζ

Την ίδια ώρα το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο που δείχνει καρέ καρέ τις κινήσεις του 45χρονου βιαστή όταν έκανε την πρώτη επίθεση.

Στο βίντεο του Mega διακρίνεται ο δράστης και μόλις έχει σταματήσει το όχημα που οδηγεί η 24χρονη επί της οδού στην Αγία Τριάδα, στο Παλαιό Φάληρο. Ο 45χρονος περπατά στο πεζοδρόμιο χωρίς να προσπαθεί να τρέξει. Χωρίς να έχει προγηθεί κάτι, αιφνιδιάζει την 24χρονη και με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο δράστης δεν προσπαθεί να κρυφτεί.

Θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη

Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη του 45χρονου που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης ενός βιασμού και μίας απόπειρας στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha ο βιαστής με το τατουάζ βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό στην Αλβανία.

Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ξέρουν με ακρίβεια που βρίσκεται, τον ελέγχουν αλλά δεν μπορούν να τον συλλάβουν. Και ο αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας και ο υπουργός έχουν δώσει ρητή εντολή σε σύνδεσμο της αλβανικής αστυνομίας στην Ελλάδα να μεταφράσει η ίδια τα κείμενα, να τα στείλουν, για να μπορέσουν να κάνουν τη σύλληψη», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ο Αρτούρ Μπιμπε, δημοσιογράφος της αλβανικής τηλεόρασης.

Η αστυνομία στο Αργυρόκαστρο επιβεβαίωσε ότι ο δράστης πέρασε στην Αλβανία μέσω της Κακαβιά στις 27/10.

«Αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγγελόμενου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα», ανέφερε ο Γκεντσι Μουλαϊ εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα