Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Πότε ξεκινούν αιτήσεις, πώς θα πάρουν voucher οι δικαιούχοι

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ. Δείτε πότε ξεκινούν οι αιτήσεις και πώς θα πάρουν voucher οι δικαιούχοι.

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ. Στην τελική ευθεία μπαίνει η προεργασία της ΕΕΤΑΑ για το άνοιγμα της πλατφόρμας της υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών 2020-2021. Οι δικαιούχοι θα υποβάλλουν φέτος για πρώτη φορά αίτηση χωρίς δικαιολογητικά και θα λάβουν voucher

15.000 παιδιά μητέρων που εργάζονται στο Δημόσιο και τα εισοδηματικά κριτήρια θα αυξηθούν κατά 3.000 ευρώ.

Χιλιάδες οικογένειες περιμένουν την Δημόσια Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα και παράλληλα µε την πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων θα δημοσιοποιηθούν και οι δομές που συνεργάζονται µε την ΕΕΤΑΑ και θα δέχονται για φιλοξενία παιδιά προκειμένου οι γονείς να δηλώνουν τις προτιμήσεις τους.

Στο Πρόγραμμα δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν δημόσιοι και ιδιωτικοί σταθμοί.

Οι γονείς με την χρήση των κωδικών TAXIS θα μπορούν να μπαίνουν στο www.eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τα vouchers για τους παιδικούς σταθμούς.

Η ΕΕΤΑΑ μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα ανακοινώσει την δημόσια πρόσκληση προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τις μητέρες του ιδιωτικού τομέα και για τις μητέρες του Δημοσίου τομέα που θα λάβουν επιταγή ύψους 180 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα