Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου: 15η η Ντρισμπιώτη στα 20 χλμ. βάδην

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναγνώρισε πως έκανε λάθη κατά τη διάρκεια της κούρσας.Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη συμμετείχε, την Κυριακή (20/08), στον τελικό των 20 χιλιομέτρων βάδην γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, που γίνεται στη Βουδαπέστη, και τερμάτισε στη 15η θέση με χρόνο 1:30.19.… Τι δήλωσαν Ντρισμπιώτη – Φιλτισάκου μετά τον αγώνα

Μετά την κούρσα, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στην ΕΡΤ και έκανε λόγο για «καλή επίδοση»,

αλλά θα μπορούσα να πάει και καλύτερα. Επίσης, η ίδια είπε πως ο αγώνας πήγε πολύ γρήγορα από την αρχή και αναγνώρισε ότι έκανε λάθη στη διαχείριση του αγώνα. «Ήμουν λίγο βαριά» είπε χαρακτηριστικά η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Επισημαίνεται ότι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα λάβει μέρος και στα 35 χιλιόμετρα βάδην γυναικών, που θα διεξαχθούν το πρωί της 24ης Αυγούστου. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι «είμαι εδώ για να αποδείξω ότι είναι η χρονιά μου».

Από την πλευρά της, η Κυριακή Φιλτισάκου είπε πως «ήταν μια γρήγορη κούρσα», αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένη από την επίδοσή της. «Στόχος μου είναι να είμαι σε κάθε μεγάλη διοργάνωση» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή αθλήτρια, δίνοντας – και αυτή – ραντεβού για τα 35 χιλιόμετρα βάδην γυναικών. «Θα ήθελα να τα δώσω όλα, δεν ξέρω πώς θα είμαι» επεσήμανε η Κυριακή Φιλτισάκου.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, 15η, Ντρισμπιώτη,pagkosmio protathlima, 15i, ntrisbioti