Ουκρανία: Η κόλαση της 6ης μέρας του πολέμου σε βίντεο - ντοκουμέντα

Ανατριχιαστικά πλάνα από το Κίεβο και άλλες περιοχές της Ουκρανίας. Ανελέητο σφυροκόπημα.Κατά την 6η ημέρα του πολέμου, η ρωσική επίθεση εναντίον της Ουκρανίας είναι ολομέτωπη, με σφοδρούς βομβαρδισμούς στο Χάρκοβο, τη Μαριούπολη, αλλά και το Κίεβο. Βομβαρδισμούς εντός της πρωτεύουσας της…

Τα ισχυρότερα πλήγματα από την αρχή του πολέμου

Παράλληλα, το σημερινό σφυροκόπημα της Ουκρανίας φαντάζει με το ισχυρότερο που έχει εξαπολύσει η Ρωσία από την αρχή αυτού του πολέμου.

Τα ακόλουθα πλάνα, τα οποία πάρθηκαν από διάφορα

σημεία της χώρας, μαρτυρούν το μέγεθος αυτής της ολομέτωπης επίθεσης.

{https://twitter.com/nexta_tv/status/1498708608351186948}

{https://twitter.com/nexta_tv/status/1498684173183295490}

{https://twitter.com/nexta_tv/status/1498682277877927948}

{https://twitter.com/nexta_tv/status/1498674881159966725}

Κίεβο: Η Μόσχα ετοιμάζει την είσοδο λευκορωσικών στρατευμάτων στον πόλεμο

Εν τω μεταξύ, οι μυστικές υπηρεσίες του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας ανέφεραν ότι η Ρωσία προετοιμάζει μια πρόκληση για να δικαιολογήσει την είσοδο λευκορωσικών στρατευμάτων στον πόλεμο.

Σε ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι υπηρεσίες ανέφεραν ότι έχουν στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχαν περίπου 300 άρματα μάχης της Λευκορωσίας κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Ο Λευκορώσος πρόεδρος Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε λίγο νωρίτερα σήμερα ότι καμία από τις στρατιωτικές μονάδες της χώρας του δεν έχουν μετακινηθεί από τις βάσεις τους, αλλά συμπλήρωσε ότι η χώρα του μπορεί να κινητοποιήσει τις στρατιωτικές της δυνάμεις μέσα σε δύο έως τρεις ημέρες σε περίπτωση κινδύνου, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Belta.

Κίεβο: Εξοντώθηκε η επίλεκτη ομάδα των Τσετσένων που ήλθαν για να δολοφονήσουν το πρόεδρο Ζελένσκι

Την ίδια στιγμή, ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Άμυνας της Ουκρανίας Αλεξέι Ντανίλοφ δήλωσε σήμερα ότι εξοντώθηκαν τα μέλη της επίλεκτης ομάδας των Τσετσένων, οι οποίοι είχαν σταλεί για να δολοφονήσουν τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform.

«Η ειδική επιχείρηση την οποία έπρεπε να φέρουν σε πέρας οι Τσετσένοι του Καντίροφ (πρόεδρος της Τσετσενίας-σ.σ.), ήταν γνωστή σ' εμάς. Λάβαμε πληροφορίες από εκπροσώπους της FSB οι οποίοι δεν θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτόν τον αιματηρό πόλεμο. Εξοντώθηκε αμέσως εκείνη η ομάδα του Καντίροφ, η οποία στάλθηκε συγκεκριμένα για να δολοφονήσει τον πρόεδρο μας», δήλωσε ο Ντανίλοφ.

Ο Ντανίλοφ δήλωσε ότι η επίλεκτη αυτή ομάδα, χωρίστηκε σε δύο ομάδες. «Τους παρακολουθούσαμε. Η μία εξοντώθηκε άμεσα στον Γκοστομέλ και η άλλη, ας πούμε, βρίσκεται στο στόχαστρο μας».

«Δεν θα παραδώσουμε σε κανέναν, ούτε τον πρόεδρο μας , ούτε την χώρα μας. Αυτή είναι η γη μας, φύγετε από εδώ», πρόσεθσε ο Ντανίλοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα