Ολυμπιακός: Με νίκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αυστρία

Οι τις καλύτερες στιγμές της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κραϊόβα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών στην Αυστρία και οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς.Νίκη με 2-0 επί της Κραϊόβα πήρε ο Ολυμπιακός και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στην Αυστρία, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν τέσσερεις νίκες (Βόλφσμπεργκερ, Κράσνονταρ, ΤΣΣΚΑ
Σόφιας,…

Ικανοποιημένος λεμεινε ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης αναφερόμενος στην συνολική εικόνα των Πειραιωτών αλλά και στο γεγονός ότι πρέπει να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Είχαμε θετική εικόνα, ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια δείξαμε πολύ θετικά στοιχεία, αλλά κάναμε και αρκετά λάθη και είχαμε δυσκολίες. Στο τρίτο και στο τέταρτο πήγαμε πολύ καλύτερα, διορθώσαμε πολλά λάθη και είδαμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό.

Στο πέμπτο και στο έκτο θέλαμε να δούμε τα όριά μας, μέχρι που μπορούμε να αντέξουμε και να δείξουμε χαρακτήρα. Αρκετοί παίκτες έπαιξαν πιο πολλά λεπτά. Είχαμε θετική εικόνα, με μοναδική στενοχώρια τους τραυματισμούς όπως αυτός του Κώστα. Αυτό δεν μας ικανοποιεί αλλά πρέπει να προχωρήσουμε».

Αναφορικά με τους νέους παίκτες, είπε:

«Θα έλεγα ότι είναι μία προετοιμασία του Ολυμπιακού. Είδαμε νέους παίκτες αλλά μερικοί από αυτούς θέλουν ακόμα πολλή δουλειά, δεν είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Κρατάω θετικό αποτέλεσμα από το β’ στάδιο της προετοιμασίας, γιατί είδαμε καλό παιχνίδι και δουλέψαμε πάρα πολύ στη φυσική κατάσταση. Είχαμε πολύ καλή εικόνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα