Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: «Πανικός» στο Σύνταγμα

Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα έξω από τη Βουλή, συνθήματα και καπνογόνα - Ποιοι δρόμοι είχαν κλείσει στο κέντρο της Αθήνας

Τις εξαιρετικές σχέσεις τους επιβεβαίωσαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα, πραγματοποιώντας κοινή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (11/12), λίγες ώρες πριν τη σέντρα

(22:00) του κρίσιμου αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο Champions League.

 Περίπου 500 οπαδοί των δύο συλλόγων, με καπνογόνα, συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Συντάγματος και εν συνεχεία ανέβηκαν στο Μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, μπροστά από το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, ενώ ακολουθεί η κοινή πορεία προς το φαληρικό γήπεδο.

Σημειώνεται ότι η σερβική ομάδα έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια που πήρε και στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα βρεθούν περίπου 3.000 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα.

Λόγω της συγκέντρωσης έκλεισαν κεντρικοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, και, συγκεκριμένα, έκλεισαν η λεωφόρος Αμαλίας και η οδός Σταδίου στην πλ. Συντάγματος.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα