Ολυμπιακός - Μακάμπι 65-90

Euroleague, Ολυμπιακός-Μακάμπι 65-90: Ανώμαλη προσγείωση

«Βροχή» από τρίποντα (13/28) με θύτες έξω από τα 6.75 τους Σκότι Ουίλμπεκιν και Τάιλερ Ντόρσεϊ (19π. έκαστος) δέχτηκε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ και παραδόθηκε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (90-65), αφήνοντας αναξιοποίητη τη μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στη

Μόσχα.

Στο ντεμπούτο του Τέιλορ Ρότσεστι και Ουίλι Ριντ, οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν τους σκληρούς Ισραηλινούς να βρουν ρυθμό και συμβιβάστηκαν με την 3η ήττα τους σε 6 αγωνιστικές στη Euroleague. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχαν εξαιρετικό passing game και γυρίζοντας με ταχύτητα την μπάλα έβρισκαν διαρκώς τον ελεύθερο παίκτη. Ο Ολυμπιακός «κυνηγούσε» την αντίπαλό του στο μεγαλύτερο διάστημα, ενώ κάθε φορά που με δικό του σερί πλησίαζε απειλητικά, η Μακάμπι ξέφευγε με χαρακτηριστική άνεση πετυχαίνοντας μακρινά σουτ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης σημείωσε 16 πόντους, 12 είχε ο Μπράντον Πολ, αλλά με 6/21 τρίποντα οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καμία τύχη.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τίμησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στην επιστροφή του στο ΣΕΦ. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παρέδωσαν στον πρώην προπονητή ένα κάδρο με μια φωτογραφία που έγραφε: «Σε ευχαριστούμε κόουτς». Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού χειροκρότησαν θερμά τον νυν τεχνικό της Μακάμπι δείχνοντας την εκτίμηση προς το πρόσωπο του Γιάννη Σφαιρόπουλου και όσα πέτυχε ο Ολυμπιακός υπό την τεχνική καθοδήγησή του.

Χωρίς τον τραυματία Κώστα Παπανικολάου αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός, ενώ εκτός δωδεκάδας έμειναν οι Ουέιντ Μπάλντγουιν και Ίθαν Χαπ που δεν υπολογίζονται από τον Κεστούτις Κεμζούρα.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 40-45, 56-68, 65-90

Keywords
Τυχαία Θέματα