Οι πρώτες εικόνες του Θύμιου: Κρυβόταν 300 μέτρα μακριά από το σπίτι του

Τέλος έλαβε το θρίλερ με την εξαφάνιση του Θύμιου στον Πύργο. Ήταν αγνοούμενος επί 46 ημέρες μετά από bullying που υπέστη.Τέλος στην αγωνία των συγγενών του, αλλά και της τοπικής κοινωνίας του Πύργου δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εντόπισαν τον Θύμιο Μπούγα, 46 ολόκληρες…

Ο 39χρονος βρέθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην αρχή της οδού Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο του Πύργου, μόλις 300 μέτρα, όπως δήλωσε σήμερα στο Open ο Δήμαρχος, από το σπίτι του.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν βρισκόταν όλες αυτές τις

ημέρες εκεί ή αν κατέληξε εκεί πρόσφατα.

«Πίστευα από την αρχή ότι ο Θύμιος δεν είχε φύγει ποτέ από τον Πύργο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Τον είδα και είναι πολύ καλά στην υγεία του, καθαρός και με καλά ρούχα», είπε ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος,

Έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος. Από αύριο θα κανονίσω και συνάντηση με τον Θύμιο στο δημαρχείο και θα φροντίσουμε για την επαγγελματική του αποκατάσταση μέσα από προγράμματα εργασίας, καθώς και για την οικονομική του αποκατάσταση για να λαμβάνει το επίδομα που του είχαν κόψει. Τέλος, θα προσπαθήσω να γίνει μια συνάντηση και με τα παιδιά αυτά και να ζητήσουν μια συγγνώμη από τον Θύμιο, για να δώσουμε ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή».

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου ο Θύμιος Μπουγάς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, από την Αστυνομική Διεύθυνση της Ηλείας, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Δείτε βίντεο από το patrisnews

{https://www.youtube.com/watch?v=-liAVemrGxc}

Ο Θύμιος φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του και σήμερα αναμένεται να πει στους Αστυνομικούς τους λόγους της εξαφάνισής του.

Σύμφωνα με το Patrisnews, όταν τον ρώτησαν οι Αστυνομικοί που κρυβόταν τόσο καιρό ότι «κάθε βράδυ ήμουν στην πλατεία» και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα