Ο Τζο Μπάιντεν σε σύγχυση: Έχασε πάλι τον προσανατολισμό του στον κήπο του Λευκού Οίκου (Βίντεο)

Ο Τζο Μπάιντεν φαινόταν να έχει χάσει τον προσανατολισμό του μέσα στον μεγάλο κήπο του Λευκού ΟίκουΌλο και πληθαίνουν τα περιστατικά που δημιουργούν ανησυχία για την υγεία - κυρίως την πνευματική - του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν. Τελευταίο ήταν αυτό της Δευτέρας στον κήπο του Λευκού…

Πάντως, για να μην είμαστε κακεντρεχείς, όπως και να το κάνεις πρόκειται για μια τεράστια έκταση όπου ο καθένας μπορεί να χαθει. Ωστόσο, οι φήμες για την πνευματική υγεία του πληθαίνουν καθημερινά, καθώς σε λιγες μέρες θα κλείσει τα 80 του χρόνια.

Ο ίδιος

φαίνεται να έχει συναίσθηση του προχωρημένου της ηλικίας του καθώς παρόλο που έχει δηλώσει πρόθυμος να κυνηγήσει και πάλι την προεδρία, δεν έχει ακόμα λάβει την τελική του απόφαση.

Μάλιστα, μιλώντας στο NBC την Κυριακή το βράδυ, παραδέχθηκε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί οτιδήποτε και καταλαβαίνει γιατί η υγεία του προβληματίζει κάποιους ψηφοφόρους: «Μπορεί να πέσω νεκρός αύριο. Μπορεί να αρρωστήσω. Είναι φυσιολογικό να ανησυχούν για την ηλικία τη δική μου ή οποιουδήποτε άλλου» είπε.

«Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να δει κάποιος αν είμαι καλά ή όχι, είναι να με παρατηρεί. Μήπως καθυστερώ; Μήπως κινούμαι πιο αργά; Αν οι ψηφοφόροι αμφιβάλλουν για την πνευματική και σωματική μου ικανότητα, τότε ας υποστηρίξουν άλλον υποψήφιο» πρόσθεσε.

«Πάντως, αυτή τη στιγμή, χτύπα ξύλο, δεν θέλω να με γρουσουζέψω, χαίρω άκρας υγείας. Ολα λειτουργούν σωστά, σωματικά και πνευματικά». Ο αμερικανός πρόεδρος απέφυγε να απαντήσει αν η σύζυγός του συμφωνεί να είναι πάλι υποψήφιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα