Ο Στέφανος Κασσελάκης στο STAR: O ΣΥΡΙΖΑ είναι για τον πολίτη, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, είμαι υπηρέτης του κόμματος

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη. Η απάντηση σε Μητσοτάκη και τα μηνύματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο) Τα χαρτιά του άνοιξε μετά τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζοντας πως μέσα στη δική του σκέψη δεν υπάρχει η διάσπαση του κόμματος. Αποκάλυψε…

«Έχω ξεκάθαρες θέσεις»

Σε σχέση με την κριτική πως δεν έχει πολιτικές θέσεις: «Η υποψηφιότητά μου άρχισε από τις θέσεις

μου. Έβαλα θέσεις ξεκάθαρες. Όχι μόνο για το διαχωρισμό κράτους εκκλησίας και το στράτευμα αλλά και για τη Δικαιοσύνη, τα Πανεπιστήμια, για τα νοσοκομεία. Για πάρα πολλά ζητήματα».

«Από τις ιδέες μου και τις θέσεις μου είναι που προέκυψε η υποψηφιότητά μου», συμπλήρωσε.

Γιατί έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ – «Το στοίχημα της απλής αναλογικής δεν πέτυχε»

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε ανέφερε: «Είναι πολλοί οι λόγοι που ένα κόμμα έχασε τη μισή του δύναμη. Στην ουσία. Από τότε που ήταν κυβέρνηση. Δεν είναι μόνο ένας λόγος. Σίγουρα το στοίχημα της απλής αναλογικής δεν πέτυχε. Αυτός είναι ο κύριος λόγος. Όχι δεν πιστεύω (στην απλή αναλογική). Αυτό έχει αποδειχθεί. Πιστεύω στην αυτοδύναμη σύγχρονη Αριστερά. Και πιστεύω ότι μόνο με ένα πολύ μεγάλο λαϊκό μήνυμα μέσω ψήφου, δηλαδή λαϊκή ετυμηγορία θα μπορέσει η χώρα να δει τις μεγάλες τομές που χρειάζεται ενάντια στους μηχανισμούς των συμφερόντων που δυστυχώς διώχνουν πάρα πολλούς Έλληνες στο εξωτερικό».

Στέλνοντας ξεκάθαρο εσωκομματικό μήνυμα τόνισε: «Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει όχι μόνο να είναι ενωμένη αλλά θα πρέπει να μεγεθυνθεί. Διότι η Αριστερά δεν πρέπει να φοβάται την κανονικότητα. Δεν είναι κανονικότητα αυτό το οποίο ζούμε στο Βόλο. Στις ανισότητες εντός της Αττικής. Στην οικονομία μας με τις ελάχιστες απολαβές που έχουν οι μισθωτοί που ζούνε για να δουλεύουν».


Τόνισε, επίσης, πως πρέπει να είμαστε όλοι νηφάλιοι.

«Είμαστε στην πολιτική για τον πολίτη. Είμαι ανοιχτός σε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Τους καλώ να έρθουν μαζί ώστε να γίνουμε κυβέρνηση», είπε.
Υποστήριξε πως «το κόμμα είναι για τον πολίτη, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Είμαι ο υπηρέτης του κόμματος».

{https://www.facebook.com/100093770103899/videos/278247665090622}

Για τη στρατιωτική θητεία του είπε: «Εννοείται πως θα πάω στρατό και είναι τιμή μου, τιμή μου να επιστρέφω στην πατρίδα και να την υπηρετώ. Θα πάω σύντομα, εφόσον συνεδριάσουν τα όργανα και μπουν τα πράγματα σε σειρά, έχω άψογη συνεργασία με τον κ. Φάμελλο, δεν θα επιλέξω εγώ τη μονάδα αλλά θα ήθελα σε ακριτικό νησί ή την παραμεθόριο, στην αρχή της χώρα μας. Όπου πάμε για την Ελλάδα αγωνιζόμαστε, είμαι ενθουσιασμένος για τη θητεία, είναι συγκινητικό να είμαι στη χώρα μου και να προσφέρω όπως μπορώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στέφανος Κασσελάκης, STAR, O ΣΥΡΙΖΑ,stefanos kasselakis, STAR, O syriza