Ο Μητσοτάκης ευχαρίστησε τη γιαγιά που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ – Τηλεφώνημα και από Ανδρουλάκη

Τηλεφωνήματα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Ανδρουλάκη δέχθηκε η 84χρονη γιαγιά από το Μεσολόγγι για τη δωρεά του ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη συνταξιούχο αγρότισσα, Αθηνά Παπαχρήστου, η οποία δώρισε ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο ασθενοφόρο αξίας 65.000 ευρώ στον τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου. Ο πρωθυπουργός
την ευχαρίστησε…

Οι όροι που έθεσε

Η δωρεά έρχεται όμως με δύο όρους. Πρώτον, η κυρία Παπαχρήστου δώρισε το ασθενοφόρο υπό τον όρο ότι θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Ο δεύτερος όρος που ζήτησε χαριτολογώντας είναι όταν το συγκεκριμένο ασθενοφόρο διέρχεται έξω από το σπίτι της, να χτυπά τη σειρήνα! Το ασθενοφόρο παραδόθηκε σήμερα σε μία λιτή εκδήλωση στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Παρόντες στη λιτή εκδήλωση την Πέμπτη 23/11, για την παράδοση του ασθενοφόρου, ήταν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης και η διοικήτρια του νοσοκομείου Μεσολογγίου, Ελένη Φιλιπποπούλου, η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Πάτρας, Αγ. Κανελλοπούλου, και στελέχη του ιδρύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, ΕΚΑΒ – Τηλεφώνημα, Ανδρουλάκη,mitsotakis, ekav – tilefonima, androulaki