Ο Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Η τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ που καθηλώνει

Αυτή είναι η τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ «Ο Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» που έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Δείτε τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο.

Η τουρκική τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ «Ο Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» έχει ήδη κερδίσει πολλούς θαυμαστές. Το σίριαλ προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 21:30.

Ο Αλί Βεφά είναι ένας ασυνήθιστος νεαρός που πάσχει από το «σύνδρομο του σοφού», μια σπάνια μορφή αυτισμού όπου ο πάσχων μπορεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες διανοητικές ικανότητες και ταυτόχρονα να είναι

ιδιοφυία σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα.

Εξαιτίας αυτής της ιδιαιτερότητάς του, τα πρώτα χρόνια του Αλί ήταν γεμάτα θλίψη και μοναξιά. Όταν ήταν ακόμη παιδί, έχασε τον πολυαγαπημένο του αδελφό από ατύχημα και ο πατέρας του τον απαρνήθηκε, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει σε ορφανοτροφεία. Από μικρός δυσκολευόταν να επικοινωνήσει με τους άλλους και να εκφράσει τα συναισθήματά του. Είχε όμως φωτογραφική μνήμη και απίστευτη συγκέντρωση: ήδη από τα επτά του μπορούσε να απομνημονεύσει ιατρικά βιβλία με μία μόνο ανάγνωση!

Έτσι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τόσο νωρίς, ο Αλί κατάφερε να αποφοιτήσει με άριστα από την ιατρική σχολή, ολοκλήρωσε την πρακτική του και ετοιμάζεται να ξεκινήσει ειδικότητα στον τομέα της χειρουργικής. Εγκαταλείπει λοιπόν την επαρχιακή πόλη όπου ζει, προκειμένου να εργαστεί ως βοηθός χειρουργού στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ της Κωνσταντινούπολης. Εκτός από τον μέντορά του, τον αρχίατρο Αντίλ Ερίντς που τον προσέχει σαν πατέρας του, οι υπόλοιποι συνάδελφοί του τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία και αμφιβάλλουν για την ικανότητα ενός αυτιστικού να γίνει καλός γιατρός. Όμως σύντομα ο Αλί θα εξελιχθεί σε έναν γιατρό-θαύμα!   

Στο αποψινό, 29ο επεισόδιο (Τετάρτη 27 Μαΐου):

Η κατάσταση στην αποκλεισμένη ζώνη του νοσοκομείου συνεχίζει να είναι δραματική και οι κρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Η μικρή Μπετούς, μετά τη μεταμόσχευση, δεν έχει δει ακόμη την αδελφή της, καθώς εκείνη έχει αποκλειστεί στην επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Μια έγκυος γυναίκα που έχει κι αυτή αποκλειστεί στα επείγοντα χρειάζεται άμεση βοήθεια, καθώς έχει αρχίσει ο τοκετός. Με τον πανικό γύρω του να τον αποδιοργανώνει εντελώς, ο Αλί προσπαθεί να βοηθήσει όπου μπορεί και μάλιστα χωρίς την καθοδήγηση του Φέρμαν, οποίος έχει τεθεί εκτός μάχης.

Θα μπορέσει να επιστρατεύσει την ιδιοφυία του για να σώσει την κατάσταση;

Keywords
Τυχαία Θέματα