Ντόμινο αλλαγών στα κανάλια για τη νέα σεζόν

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Μαρτίου, αλλά φαίνεται ότι έχει ζεσταθεί για τα καλά η μεταγραφική περίοδος στα κανάλια.Μεταγραφική περίοδος που κορυφώνεται με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, αλλά όπως φαίνεται οι σταθμοί έχουν πάρει πολλές από τις αποφάσεις τους και κινούνται για την υλοποίηση των στόχων τους.…
Στον ΣΚΑΪ πάντως οι αλλαγές ξεκίνησαν νωρίς από την απογευματινή ζώνη αφού κόπηκε η Αδίστακτη Ερωμένη και ουσιαστικά αντικαταστάθηκε (όχι την ίδια ώρα αλλά στο πρόγραμμα) από την επανάληψη της σειράς Γειτονιές στο Πιάτο με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Το My Style
Rocks λογικά θα πάρει και του χρόνου πράσινο φως με την ίδια κριτική επιτροπή (Παπαγεωργίου, Σκουλός, Κουδουνάρης) αλλά μπορεί χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση.

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία της Φαίης Σκορδά και των Αταίριαστων στην πρωινή ζώνη και της νέας σεζόν, αλλά μην εκπλαγείτε αν για το Σαββατοκύριακο υπάρξει «διαζύγιο» με τη Μαρία Μπακοδήμου. Η οποία δεν πάει και τόσο καλά στη συγκεκριμένη ζώνη, με το ελαφρυντικό βέβαια ότι άλλη ήταν η συμφωνία της με το κανάλι και αλλιώς εξελίχθηκε.
Μην αποκλείσετε να ψαχθεί η Μπακοδήμου για καθημερινό που πιστεύει ότι θα τα πάει καλύτερα και τότε ο Alpha και το Star ίσως να μη μείνουν αδιάφοροι.

Σας είπαμε και για φλερτ του Star με την Μπακοδήμου για καθημερινό και δεν είναι τυχαίο. Ειδικά αν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ. Κι αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι στο τέλος της σεζόν θα πέσει η αυλαία της συνεργασίας του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Η Μπακοδήμου είναι μία λύση, αλλά πρώτος στόχος του σταθμού είναι να πειστεί να κάνει πρωινό καθημερινό η Βίκυ Καγιά. Θεωρείται πολύ δύσκολο ειδικά αν υπάρχει το GNTM. Εκτός αν μπει στο… ψυγείο για του χρόνου. Για το Star ιδανική επιλογή θα μπορούσε να είναι (όπως έλεγαν στελέχη του) οι Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, αν και δεν θα άφηναν την ΕΡΤ και το Στούντιο 4.

Στον ΑΝΤ1 προς το παρόν κινούνται στον αστερισμό των… αναβολών, όπως για το Dοctor Oz με τη Σοφία Αλιμπέρτη ενώ άρον άρον με βάρκα την ελπίδα βγαίνει η εκπομπή Είμαστε μαζί της Ελίνας Παπίλα (που παίρνει τη θέση της Βίκυς Χατζηβασιλείου η οποία δεν τα βρήκε τελικά με το κανάλι του Αμαρουσίου). Πάντως, στο Μαρούσι έκαναν κρούση στην Ελένη Τσολάκη (για Σαββατοκύριακο;), αφού το συμβόλαιό της τελειώνει με το Open.

Στο Mega κοιτούν πολύ προς την ενίσχυση της ζώνης του Σαββατοκύριακου, αφού η συμφωνία της Γερμανού με τον Alpha τους χάλασε τα σχέδια… αρπαγής της. Η Δανάη Μπάρκα δεν αποκλείεται να είναι το πρότζεκτ για εκεί, αλλά οι κεραίες είναι ανοικτές για μεταγραφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντόμινο,ntomino