Νίκος Σούλης: «Όταν είδε η Μοσχολιού το βίντεο κλιπ έβαλε τα κλάματα» - Τι είπε για Κασσελάκη

Ο Νίκος Σούλης μίλησε στο Στούντιο 4 για τις δουλειές  του με μεγάλους καλλιτέχνες από τη δεκαετία του '80 που σκηνοθέτησε τα πρώτα ελληνικά βίντεο κλιπ, μέχρι τη συνεργασία με τον Στέφανο Κασσελάκη.Ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης βρέθηκε στο πλατό του Στούντιο 4 και μίλησε για όλες τις συνεργασίες του με Έλληνες καλλιτέχνες για τα βίντεο κλιπ των επιτυχιών τους. Από το πιο…

Από τις πιο δύσκολες δουλειές ήταν τα γυρίσματα για το τραγούδι «Λάβα»: «Το πιο δύσκολο ήταν η «Λάβα». Ό,τι κάνεις στο βίντεο το κάνεις συνήθως για πρώτη φορά και

πάντα υπάρχει κάποια δυσκολία. Μπορεί να μην είναι πρακτική τεχνική αλλά συνύπαρξη με τον καλλιτέχνη. Ψυχραιμία θέλει και εναλλακτικές.

Είναι κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν. Αν έχεις έναν ηθοποιό ξέρει πολύ καλά τι θα κάνει. Η επιτυχία πάντα έχει τον τραγουδιστή πρωταγωνιστή», πρόσθεσε.

Επίσης παραδέχτηκε πως η Χάρις Αλεξίου ήταν από τις πιο δύσκολες στα πρώτα του βήματα: «Η Χάρις Αλεξίου ήταν η πιο δύσκολη. Ήμουν εγώ στα ξεκινήματα. Σε αυτό το γύρισμα η Χαρούλα επενέβη, κούνησε τα φώτα, ένιωθε ανασφάλεια. Είχαμε πάει κάτι πιτσιρίκια και τη βάλαμε να κάνει πράγματα και της είπαμε να βραχεί αλλά δεν το έκανε. Δύο χρόνια αργότερα που έκανε το Φλαμένγκο πήγε μόνη της στα νερά και βράχηκε και μου λέει «είδες βράχηκα τελικά».

Ο Νταλάρας είναι ο πιο σταθερός συνεργάτης μου από όταν ξεκίνησα. Δεν είναι άνθρωπος που θα βγεις να παίξεις, να γελάσεις αλλά είναι συνεργάτης. Μπορείς να του πεις τα πάντα να κάνει. Ξεκίνησε η συνεργασία μας περίεργα. Όταν του είπα ότι θα τον βάλω στο εκτελεστικό απόσπασμα, με λάτρεψε», είπε ο Νίκος Σούλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Νίκου Σούλη:



Αυτό που τον νοιάζει περισσότερο είναι να αφήνει τον κόσμο ευχαριστημένο, αλλά υπήρξαν και καλλιτέχνες με τους οποίους δεν μπόρεσε να συνεργαστεί: «Υπήρξαν καλλιτέχνες που με απογοήτευσαν σαν άνθρωποι. Κάποιοι σπουδαίοι καλλιτέχνες που απογοητεύτηκα, δεν θα αντιπαθήσω το έργο του. Μου έχουν βρίσει τη μάνα! Ήταν σε ζωντανή παράσταση.

Μου έχει συμβεί με τον Καρβέλα και έτσι σταμάτησα να δουλεύω με τη Βίσση. Μου είπε ότι μυρίζει το χρώμα στο πλατό και του είπα «Έξω». Δεν τα βρήκαμε ποτέ, με την Άννα ναι», είπε για τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση στο Στούντιο 4.

Ολοκληρώνοντας, ο Νίκος Σούλης αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Στέφανο Κασσελάκη και παραδέχτηκε πως του άρεσε που οι συνεννοήσεις γίνονταν άμεσα, χωρίς διαμεσολαβητές.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα