Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τη συμπλοκή στο Γκάζι: Αιμόφυρτοι οι Κρητικοί μετά τους πυροβολισμούς

Τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς στο Γκάζι καταγράφονται σε νέο βίντεο.Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο Γκάζι το Σάββατο (16/12), ήρθε στο φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα (18/12) και δείχνει τους αιμόφυρτους Κρητικούς να κείτονται στο έδαφος. Συγκεκριμένα,…

Συνελήφθη ο 33χρονος συνοδηγός του «πιστολέρο»

Ραγδαίες εξελίξεις στο αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμός

στο Γκάζι, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε, τη Δευτέρα (18/12), πως συνέλαβε έναν εκ των δραστών της επίθεσης κατά των τριών Κρητικών. Η σύλληψη του συνοδηγού του τζιπ έρχεται ύστερα από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι Αρχές από το πρωί του Σαββάτου (16/12).

Ειδικότερα, πρόκειται για 33χρονο Αλβανό, ο οποίος επέβαινε στο γκρι τζιπ και ήταν αυτός που είχε ρίξει την πρώτη μπουνιά στην παρέα των Κρητικών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά τη σύλληψή του, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν περίμενε περίμενε να πάρει τέτοια τροπή ο καβγάς και πως δεν περίμενε ότι ο οδηγός του τζιπ θα πυροβολούσε.

«Ένας καβγάς ήταν και έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι θα πυροβολήσει», φέρεται να ήταν τα πρώτα του λόγια. Θέμα χρόνου, ωστόσο, θεωρείται η σύλληψη του «πιστολέρο», ο οποίος άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τους 3 άνδρες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για μέλος της αλβανικής μαφίας. Παράλληλα, εντοπίστηκε και το σκουρόχρωμο τζιπ των δύο δραστών στα βόρεια προάστια.

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 37χρονος αλβανικής καταγωγής, Ν.Ι. καταζητείται από την Eλληνική Aστυνομία για το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι. Το αλβανικό μέσο ενημέρωσης, Top Channel, έδωσε σήμερα (18/12) στη δημοσιότητα τόσο τη φωτογραφία όσα και τα στοιχεία του, καθώς και για τις υποθέσεις του παρελθόντος στις οποίες εμπλέκεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 37χρονος, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί προς το παρόν, έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα και έχει επιστρέψει στη χώρα. Μάλιστα, το 2012, ήταν μεταξύ των κύριων υπόπτων για μια ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα στην Αλβανία. Σε εκείνο το περιστατικό είχαν δεχτεί πυρά αστυνομικοί.

Ο αδελφός του, L. I. που ήταν μέλος της αλβανικής συμμορίας Coles, σκοτώθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα