Νέα Υόρκη: Σαρώνει ο κορονοϊός - Παραπάνω από 10.000 νεκροί

Η Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ, ξεπέρασε τους 10.000 νεκρούς, από τον κορονοϊό.

Στις ΗΠΑ, στην περιοχή της Νέας Υόρκης, οι νεκροί από τον κορονοϊό, ξεπέρασαν τα 10.000 άτομα. Παρόλα αυτά, ο κυβερνήτης της υπογραμμίζει ότι επιβεβαιώνεται η επιβράδυνση των ρυθμών εξάπλωσης της πανδημίας, κι ας παραμένει η πολιτεία παραμένει μακράν η πλέον πληγείσα στις ΗΠΑ.

Επιπλέον,

έγινε γνωστό από τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο, ότι η πολιτεία της Νέας Υόρκης έσπασε σήμερα το φράγμα των 10.000 νεκρών, αφού τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν 671 νέοι θάνατοι.

Κόντρα Τραμπ - συμβούλου υγείας

Στις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ με retweet, προτρέπει τον σύμβουλο υγείας για τον κορονοϊό Άντονι Φάουτσι, να παραιτηθεί. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός πρόεδρος, έκανε retweet την προτροπή ρεπουμπλικανού για την απόλυση του Άντονι Φάουτσι, συμβούλου επί θεμάτων λοιμωδών νόσων και δημόσιας υγείας έξι αμερικανών προέδρων. Μάλιστα, ο τελευταίος είχε εναντιωθεί στον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς στο δήλωσε στο CNN ότι, εάν είχαν ληφθεί νωρίτερα τα μέτρα που πρότειναν οι επιστήμονες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θα είχαν σωθεί ζωές.

Έτσι, ο ένοικος του Λευκού Οίκου δημοσιοποίησε το μήνυμα «time to #FireFauci», με το οποίο συνόδευε τις δηλώσεις του Αντονι Φάουτσι. Εξάλλου, για τον ίδιο είναι μια συνηθισμένη τακτική στην οποία προσφεύγει συχνά, όταν δεν θέλει να εκφράσει ευθέως την δυσαρέσκειά του. Παρόλα αυτά, ο Λευκός Οίκος δεν έχει ακόμη απαντήσει στην ερώτηση, αν ο Τραμπ είναι δυσαρεστημένος με τον δρ. Άντονι Φάουτσι.

Επιπλέον, ο σύμβουλος υγείας των ΗΠΑ, έχει λάβει σημαντική θέση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού στη χώρα. Ταυτόχρονα, έχει επανειλημμένως αντικρούσει ή διορθώσει τον Τραμπ σε επιστημονικά θέματα, όπως στο θέμα του φαρμάκου υδροξυχλωροκίνη κατά της ελονοσίας, ως προς το οποίο ο αμερικανός πρόεδρος ανέπτυξε εμμονή και την αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση της COVID-19.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υόρκη, Σαρρώνει, - Παραπάνω, 10 000,yorki, sarronei, - parapano, 10 000