Νέα «βόμβα» στο Survivor: Για αποβολή Γκότσης και Πιλίδης - «Σώζεται» ο ένας;

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που παραβιάζονται οι κανόνες στο Survivor. Γκότσης και Πηλίδης φαίνεται ότι πάνε για αποβολή, όμως δεν αποκλείεται ένας από τους δύο να «σώζεται» τελικά. Χαμός και τεράστια ανατροπή στο Survivor αποκαλύπτει το σημερινό τρέιλερ του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους υπόλοιπους παίκτες τι έχει συμβεί, όμως
το τρέιλερ δεν δείχνει καθόλου την πλευρά των…

Survivor: Έρχεται αποβολή Γκότση;

Τις καταγιστικές εξελίξεις σχολίασε και ο Τριαντάφυλλος, παίρνοντας μάλιστα θέση σε όσα φαίνεται ότι έχουν συμβεί. Σε στόρι του στο Instagram, ο τραγουδιστής υπονοεί ότι ο νικητής του Survivor 2018 είχε πρόσβαση σε κινητό και έτσι μάθαινε ότι το κοινό δεν συμπαθεί τον Τάκη. Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τι σας είπε πριν μια βδομάδα; Ότι έχει τηλέφωνο, βλέπει ότι ο Τάκης είναι μισητός και καλά και τα είπε σε όλους. Και έγινε ό,τι έγινε. Είμαστε οκ τώρα; Άλλη μια φορά;».

Όμως, το νέο σοκ, τα spoiler λένε ότι δεν αποκλείεται ο Γκότσης να σωθεί, ενώ ο Πιλίδης είναι σίγουρο ότι φεύγει, μιας και η παράβασή τους είναι διαφορετική.

Οι 2 απαράβατοι κανόνες του Survivor

Οι δύο βασικοί κανόνες του Survivor, στους οποίους οι παίκτες έχουν συμφωνήσει και έχουν υπογράψει ότι συμφωνούν είναι οι εξής:

απαγορεύεται η κλοπή φαγητού απαγορεύεται η επικοινωνία με τον «έξω» κόσμο

Το δεύτερο δεν είναι μόνο το κινητό, ενώ η κλοπή φαγητού γίνεται συνήθως στα μέλη της παραγωγής σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει σε παλαιότερα Survivor.

Keywords
Τυχαία Θέματα