Νέα Σμύρνη: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση

Ένα νέο βίντεο από την διπλή δολοφονία στη Νέα Σμύρνη ήρθε στο φως της δημοσιότητας.Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση σε γνωστό καφέ της Νέας Σμύρνης είδε το φως της δημοσιότητας. Μία ημέρα μετά τη σοκαριστική διπλή δολοφονία στην πλατεία της Νέας…

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του εκτελεστή

Συνεχίζονται

οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της διπλής δολοφονίας στη Νέα Σμύρνη. Η αστυνομία εκτιμά ότι η εκτέλεση των δύο ανδρών αλβανικής καταγωγής ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Και τα δύο θύματα ήταν γνωστοί στις Αρχές, όπως αναφέρει το Mega. Ο 41χρονος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, όπλα και ληστείες. Μάλιστα, φέρεται να ήταν γνωστός στην περιοχή για τη δραστηριότητά του και τις σχέσεις του με καταστήματα εστίασης και νυχτερινά κέντρα. Ήταν γνωστός ως ο «εισπράκτορας» αφού συγκέντρωνε χρήματα για κύκλωμα που δρα στην περιοχή.

Ο δεύτερος άνδρας, 44 ετών, δέχθηκε σφαίρες στην κοιλιακή χώρα και κατέληξε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο δράστης, όπως όλα δείχνουν ήταν ιδιαίτερα έμπειρος. Άλλωστε, πυροβόλησε τα θύματά του από κοντινή απόσταση και με ψυχραιμία. Από το σημείο της δολοφονίας έφυγε πεζός και ανενόχλητος.

Υποψίες για ύπαρξη συνεργού

Αστυνομικοί ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής για να δουν το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη, ενώ παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. Ένα από τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι αν ο δράστης της δολοφονίας είχε συνεργό ή έδρασε μόνος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα