Νέα Σμύρνη: Για άλλα 3 περιστατικά παρενόχλησης κατηγορείται ο 22χρονος

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον ύποπτο που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη. Ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης άλλων 3 παρενοχλήσεων. 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την καταγγελία 26χρονης στη Νέα Σμύρνη πως ένας νεαρός την ακολούθησε επί περίπου 300 μέτρα ως το σπίτι της, έχοντας έξω το μόριό του. Ένας ύποπτος συνελήφθη

από την Ελληνική Αστυνομία και κρατήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης, ενώ αργά το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Πριν από λίγο, η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε πως ο συλληφθείς είναι ένας 22χρονος ημεδαπός και πως από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τριών παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.

Στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας προστίθεται πως ο 22χρονος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, ο συλληφθείς έχει στο πλευρό του τον πατέρα του.

Σημειώνεται πως η κοπέλα ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν έναν νεαρό άνδρα, με κοντό σκούρο μαλλί, σχετικά ψηλό, με μαύρη μπλούζα, χακί βερμούδα και μαύρη μάσκα, να την ακολουθεί μέχρι την εξώπορτα της πολυκατοικίας που διαμένει.

Η ίδια έγραψε στο Facebook:

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Στο βιντεοληπτικό υλικό είναι εμφανές πως έχει εκτεθειμένο το γεννητικό του όργανο, ενώ όταν διαπιστώνει πως η κοπέλα έχει κλειδώσει και δεν έχει πρόσβαση, αποχωρεί από το σημείο. Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας.   

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα