Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Κροάτες χούλιγκαν αλώνιζαν σε όλη τη χώρα και η ΕΛ.ΑΣ. ήταν... διακοπές

Σοβαρότατες ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ. για τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.«Η αστυνομία έφτασε μετά από μισή ώρα». Αυτό καταγγέλουν αυτόπτες μάρτυρες των άγριων επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, πολλαπλασιάζοντας τα τεράστια ερωτήματα για το πώς κατάφεραν να φτάσουν οι Κροάτες χούλιγκαν…

Μάλιστα, ο ίδιος

επισήμανε ότι στο σημείο βρίσκονταν οικογένειες με παιδιά, ακόμα και ένα βρέφος λίγων μηνών.

Ένα άλλο βίντεο, αποτυπώνει τη στιγμή που οι Κροάτες χούλιγκαν καταφθάνουν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ειρήνη -πιθανότατα- για να κατευθυνθούν πεζοί και να υλοποιήσουν το καταδρομικό τους σχέδιο.

Συνοπτικά, οι Κροάτες χούλιγκαν μπήκαν στη χώρα, διέσχισαν με φάλαγγα την εθνική οδό, οργανωμένα αλλά όχι κρυφά, μιας και έγιναν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους οδηγούς, μετακινήθηκαν με τον ηλεκτρικό, με κουκούλες, όπλα και ρόπαλα, απολύτως ανενόχλητοι.

Τα ντοκουμέντα και ο τραγικός θάνατος του 29χρονου Μιχάλη, αποκαλύπτουν ξεκάθαρα της ευθύνες της ΕΛ.ΑΣ. Τα αυτοκίνητα δεν ακινητοποιήθηκαν σε κανένα σημείο της διαδρομής από τις αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και ούτε στην Αθήνα υπήρξε κάποια παρέμβαση πριν φτάσουν στην OPAP Arena.

Γελοία και γεμάτη δικαιολογίες η εκδοχή της ΕΛ.ΑΣ. για τα άγρια επεισόδια

Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως μένει στη βεβαιότητα ότι ο δολοφόνος του 29χρονου Μιχάλη είναι μεταξύ των 98 συλληφθέντων και πως με τη λήψη DNA θα μπορέσει να εξακριβώσει ποιος είναι αυτός που τον δολοφόνησε. Βέβαια, ένα ακόμα ερώτημα που προκύπτει, είναι πώς, αφού δεν κατάφεραν να τους σταματήσουν, είναι δυνατόν να έχουν καταγράψει τον ακριβή τους αριθμό;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του iEidiseis, έχουν ήδη αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια μαχαίρια και άλλα πολεμοφόδια όπως και δείγμα από αίμα που βρέθηκε στο σημείο της φονικής επίθεσης.

Μάλιστα, υπάρχει έντονη ανησυχία στο εσωτερικό της αστυνομίας για το γεγονός ότι δεν απετράπη η τραγωδία. Πώς δηλαδή 150 Κροάτες οπαδοί έφτασαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια ανενόχλητοι. Μάλιστα, έχει πέσει στο τραπέζι πρόταση να κινηθούν εσωτερικές διαδικασίες για να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες αξιωματικών της αστυνομίας. Είναι πιθανό εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η διαταγή εσωτερικής έρευνας από το αρχηγείο της αστυνομίας.

Τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media εκθέτουν την αντίδραση των Αρχών και δείχνουν τις οργανωμένες ομάδες χούλιγκαν να διασχίζουν την εθνική οδό και να μπαίνουν ακόμα και στον ηλεκτρικό. Αξιωματικοί στης αστυνομίας που ρωτήθηκαν σε σχέση με το πώς κατάφεραν να φτάσουν ανενόχλητοι στην Αθήνα απάντησαν ότι ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο των Κροατών να φτάσουν λίγοι-λίγοι και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την πατρίδα τους στην Αθήνα, χρησιμοποιώντας ιδιωτικά οχήματα, και δίνοντας ραντεβού στον σταθμό του Περισσού με τελικό προορισμό την OPAP Arena.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Κροάτες, ΕΛ ΑΣ,filadelfeia, kroates, el as