Ναταλία Τσαλίκη: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η γνωριμία με τον Γιάννη Μπέζο και ο ρόλος στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε για όσα είναι σημαντικά γι’ αυτήν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αρχίζοντας από τημ ασταθή οικογένειά της.Η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε στην παρέα του «Καλύτερα δε γίνεται» για να μιλήσει για τη νέα της θεατρική δουλειά στο έργο «Βρυκόλακες» όπου πρωταγωνιστεί στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία του…

Η παρουσιάστρια στο βίντεο με την αναδρομή στη ζωή της αναφέρθηκε στην πρώτη της γνωριμία

με τον Γιάννη Μπέζο με τον οποίο είναι μαζί για μια ζωή. Ήταν στην παράσταση «Ορφέας κι Ευρυδίκη», σε μουσική του Μίμη Πλέσσα το 1984. Από τότε είναι αχώριστοι.

Δείτε το απόσπασμα:

Για την τηλεόραση είπε πως μετά από το πέρασμα που έκανε στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1, δεν σκέφτεται να δεσμευτεί σε κάποια καθημερινή σειρά: «Αυτήν τη στιγμή δεν θα έλεγα ναι σε μια καθημερινή σειρά. Και ο καταπληκτικός ρόλος, και το καταπληκτικό κείμενο, χαλάνε με τις συνθήκες ενός καθημερινού σίριαλ. Δεν είναι μόνο η φθορά, είναι ότι η παραγωγή σε αναγκάζει να γίνουν όλα γρήγορα. Δεν γίνεται να λειτουργείς με χρονόμετρο, με άγχος. Όσο ευγενείς και να είναι οι άνθρωποι του συνεργείου, βγαίνει στο ύφος, στο κλίμα του γυρίσματος ότι υπάρχει πίεση. Δεν μπορώ έτσι. Δεν μπορώ έτσι». Ωστόσο έχει τον ρόλο της εισαγγελέα στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι» στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Όσα είπε για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι»:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναταλία Τσαλίκη, Γιάννη Μπέζο, Κάνε,natalia tsaliki, gianni bezo, kane