Νάουσα: Έρευνα για τη δηλητηρίαση της τυφλής σκυλίτσας και ενός ακόμη αδέσποτου

Ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό θανάτωσης της τυφλής σκυλίτσας που συγκλόνισε τη Νάουσα.Έρευνα διεξάγεται από το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας, μετά από καταγγελία για δηλητηρίαση και θανάτωση δύο αδέσποτων σκύλων στη Νάουσα. Σύμφωνα με ανάρτηση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο…

Συγκλονισμένος από την αποτρόπαια αυτή η πράξη η οποία αποτελεί πλέον συχνό έως καθημερινό φαινόμενο στην κοινωνία ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας έκανε λόγο για έναν φαύλο κύκλο δίχως τέλος.

«Στο

χωριό Χαρίεσσα έβαλαν φόλες και δυστυχώς αυτή η σκυλίτσα η οποία ταλαιπωρημένη έφτασε στον άνθρωπο που την φρόντισε, έφαγε μια από αυτές και δεν μπόρεσε ο πρόεδρος να τη σώσει. Θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις κατά αγνώστων αλλά δεν λύνεται το πρόβλημα με αυτή τη διαδικασία. Στοιχεία για τους υπεύθυνους αυτών των πράξεων δεν έχουμε αλλά σίγουρα πρέπει να σταματήσουν να δηλητηριάζουν σκυλιά» είχε δηλώσει.

Το σκυλάκι χωρίς όραση είχε περπατήσει 10χλμ από τον χώρο φιλοξενίας αδέσποτων για να βρεθεί κοντά στον άνθρωπο που την είχε φροντίσει στο παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα