Μυτιλήνη: Οι Γερμανοί νεοναζί είχαν ντόπιους... συνεργάτες

Δημοσίευμά παρουσιάζει ανάρτηση κλειστής ομάδας στο Facebook, στην οποία τα μέλη της καλούνται να υποδεχθούν τους Γερμανούς νεοναζί στη Μυτιλήνη

Όπως όλα δείχνουν, οι Γερμανοί νεοναζί που την Παρασκευή αποβιβάστηκαν στη Μυτιλήνη, χτυπήθηκαν από κατοίκους και φώναζαν «Θα σας κάνουμε ό,τι σας κάναμε στα Καλάβρυτα», είχαν ντόπιους… συνεργάτες.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του stonisi.gr, τ’ οποίο παρουσιάζει ανάρτηση

κλειστής ομάδας στο Facebook, ομοϊδεατών των Γερμανών από το νησί, σύμφωνα με το μέσο, η οποία ενημέρωνε τα εξής:

«ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Από ΑΥΡΙΟ 5/3 και για λίγες ημέρες θα έρθουν στη Λέσβο φιλέλληνες ακτιβιστές από την Ευρώπη, γύρω στα 10 άτομα συνολικά (μεταξύ αυτών και δημοσιογράφοι πατριωτικών εντύπων) να συμπαρασταθούν τους νησιώτες ενάντια στην λαθρομετανάστευση, να βοηθήσουν την κατάσταση και να διαδώσουν το τι συμβαίνει πραγματικά εδώ στο νησί.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΜΚΟ

Ανήκουν στο Κίνημα ‘’Γενιά της Ταυτότητας’’ (Generation Identitaire), ένα κίνημα που θέλει να ενώσει την Ευρώπη κατά της λαθρομετανάστευσης και προς το παρόν είναι σε Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία, Σερβία.

ΥΓ. Αν κάποιος από το νησί γνωρίζει καλά αγγλική ή γερμανικά ή γαλλικά ας επικοινωνήσει inbox, ίσως χρειαστεί.».

«Αποδεικνύεται επίσης ο αριθμός των 10 μελών της συμμορίας που βρίσκεται στη Μυτιλήνη και προφανώς η προσυνεννόηση που υπήρξε για την υποδοχή, τη διαμονή και όλη την υπόλοιπη διαμονή τους στο νησί», αναφέρεται στο άρθρο.

Πηγή: stonisi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα