Μόνο δύο βουλευτές πήγαν στην εθελοντική αιμοδοσία

Μόνο δύο βουλευτές πήγαν στην εθελοντική αιμοδοσία - «Κρίμα, που μόνο δύο βουλευτές συμμετείχαμε στη σημερινή αιμοδοσία στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου»

Οι βουλευτές γύρισαν την πλάτη στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε χθες, Τετάρτη, ο σύλλογος των υπαλλήλων της Βουλής, αφού μόλις δύο εξ αυτών συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα, μόνον η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συμμετείχαν από το σύνολο των 300 βουλευτών.

«Δίνοντας αίμα σώζεις ζωές. Στην εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή

ανταποκρίθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι, δυστυχώς όμως ακόμα μία φορά ελάχιστοι συνάδερφοι. Εγώ θα δηλώνω πάντα παρούσα, με την ευχή η ανταπόκριση όλων να είναι κάποια στιγμή καθολική», τονίζει σε ανάρτησή της η κ. Κεφαλογιάννη.

Δίνοντας αίμα σώζεις ζωές. Στην εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή ανταποκρίθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι, δυστυχώς όμως ακόμα μία φορά ελάχιστοι συνάδερφοι. Εγώ θα δηλώνω πάντα παρούσα, με την ευχή η ανταπόκριση όλων να είναι κάποια στιγμή καθολική. pic.twitter.com/xAsO6f3rUO — Όλγα Κεφαλογιάννη (@olgakef) February 5, 2020

«Δεν πονάει, δεν παίρνει ώρα, δεν κοστίζει, σώζει ζωές ανωνύμως και αδιακρίτως, μπολιάζει με αγάπη. Κρίμα, που μόνο δύο βουλευτές συμμετείχαμε στη σημερινή αιμοδοσία στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου. Την επόμενη περισσότεροι!», αναφέρει σε δική του ο κ. Μπογδάνος.

Το αίμα συνέλεξε κλιμάκιο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ γιατροί του «Γ. Γεννηματάς» και εκπρόσωποι του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής, η προσέλευση κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, κρίνεται ωστόσο παραπάνω από ικανοποιητική, δεδομένου και των εποχικών ιώσεων που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα