Μητσοτάκης: Ισχυρότερο από ποτέ το κράτος δικαίου – Μέτσολα: Σημαντικά βήματα από την Ελλάδα υπέρ της διαφάνειας

Τι είπαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρομπέρτα Μέτσολα στις κοινές τους δηλώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.Το μήνυμα πως το κράτος δικαίου στην Ελλάδα είναι ισχυρότερο από ποτέ, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον απόηχο του καταδικαστικού ψηφίσματος από το Ευρωκοινοβούλιο. Ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια των…

Μέτσολα: Σημαντικά βήματα στην Ελλάδα υπέρ της διαφάνειας

«Είμαι εδώ για να ενθαρρύνω την ψήφο των νέων στις ευρωεκλογές. Τώρα που η επιστολική ψήφος είναι πραγματικότητα μπορούμε να ενισχύσουμε περισσότερο τη Δημοκρατία» υπογράμμισε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και συνέχισε: «Με τον πρωθυπουργό συζητήσαμε φλέγοντα ζητήματα όπως η Μέση Ανατολή και τον πόλεμο στην Ουκρανία καθώς και τη στήριξη στους αγρότες. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε την πανευρωπαϊκή κατάσταση και δεν θέλουμε κανείς να μείνει πίσω».

Η κ. Μέτσολα χαιρέτισε τα σημαντικά βήματα στην Ελλάδα κατά του ρατσισμού και υπέρ της διαφάνειας και της ισότητας, ενώ συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την ψήφιση του νόμου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο. «Ήταν σημαντική απόφαση στο κοινό ταξίδι για την ενδυνάμωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα