Μιμή Ντενίση: Κάποτε είχα αγωνία να είμαι τέλεια, τώρα γυρνάω και με το κακό μου προφίλ

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε πως έχει απελευθερωθεί από τις ανασφάλειες που είχε στο παρελθόν.Η εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» υποδέχτηκε στο πλατό της τη Μιμή Ντενίση για μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη…

Αυτή η εμπειρία της έγινε μάθημα για την μετέπειτα περίοδο που ήταν η ίδια θιασάρχης και πρωταγωνίστρια, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται από την εξωτερική της εικόνα, αλλά και την οικονομική επιτυχία του κάθε έργου που ανέβαζε:

«Την επικίνδυνη περίοδο της καριέρας μου, που έκανα τεράστια επιτυχία υπήρχε ένα σπρώξιμο από όλους, «μη τυχόν και δεν είσαι πρώτη και του χρόνου. Πρέπει να είσαι πάντα πρώτη». Τελικά βγήκα από όλο αυτό, είπα ότι δεν θα ανταγωνιστώ τον εαυτό μου».

Παράλληλα η μεγάλη ηθοποιός δήλωσε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά πως όσο μεγαλώνει δεν νιώθει πια ανασφάλεια με την εξωτερική της εμφάνιση όπως παλιότερα: «Όσο πιο νέοι είμαστε τόσο πιο πολλή αγωνία έχουμε για την εμφάνισή μας. Όταν είχα την ετικέτα του ωραίου κοριτσιού είχα μία αγωνία να είμαι τέλεια, να είμαι με το καλό μου προφίλ, τώρα γυρνάω και με το κακό μου, από όπου κι αν γυρίσω ίδια θα είμαι»., πρόσθεσε για την εμπειρία που της προσέφεραν τα χρόνια πάνω στο θεατρικό σανίδι σαν ηθοποιός, σκηνοθέτης κι επιχειρηματίας.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα