Μιμή Ντενίση: Η απάντησή της έβαλε τέλος στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου (βίντεο)

Η Μιμή Ντενίση θέλησε να μην επεκταθεί στα όσα είχε σχολιάσει πρόσφατα για εκείνην ο Λάκης ΛαζόπουλοςΜιμή Ντενίση ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η μεγάλη ηθοποιός μίλησε με καμάρι για την ταινία και τη μίνι σειρά «Σμύρνη μου αγαπημένη» και για…

Βέβαια μετά από τα σχόλια που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος

για την Μιμή Ντενίση περί «διεστραμμένης αυτοπεποίθησης», η Ναταλία Γερμανού θέλησε να ακούσει και την άποψη της ηθοποιού γι' αυτό: «Ο Λαζόπουλος είπε με πολύ χιούμορ και γλυκύτητα, γιατί νομίζω ότι πλέον οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί πλήρως, η Μιμή έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση»
Η Μιμή Ντενίση τότε έδωσε τη δική της απάντηση:«Δεν θα το σχολιάσω», της είπε. Με την παρουσιάστρια να συμπληρώνει ότι: «Ούτε καν. Α, δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Νόμιζα ότι είχαν»
Ενώ η ηθοποιός συνέχισε: «Βεβαίως και έχουν». Και την Ναταλία Γερμανού να της λέει: «Απλά δεν θέλεις να σχολιάζεις οτιδήποτε λέγεται».

Στο σημείο αυτό η Μιμή Ντενίση έληξε το θέμα: «Θέλω να προχωρώ μπροστά με ωραία πράγματα και με ωραίες ιδέες. Τώρα να πηγαίνουμε πίσω και να λέμε τι είπε εκείνος και τι είπα εγώ, δεν έχει νόημα», βάζοντας μια τελεία στο συγκεκριμένο σχόλιο από την πλευρά της.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μιμή Ντενίση, Λάκη Λαζόπουλου,mimi ntenisi, laki lazopoulou