Μάζωξη Πασοκογενών με φόντο τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ

Κινητικότητα παρατηρείται από στελέχη της Κεντροαριστεράς που επιδιώκουν τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Κινήσεις (όπως η ακτιβιστική κίνηση Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, η Σοσιαλιστική πρωτοβουλία, η Χάρτα 19) και προσωπικότητες (Θ. Δουλουμπέκης, Γ. Παναγιωτόπουλος, Ζωή Καρκούλια, Τάνια Καραγιάννη, Λάμπρος Ρώσσης κ.α) που προέρχονται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ διοργανώνουν συνάντηση – συζήτηση την Τετάρτη 04/12/2019 και ώρα 18:00

στο ξενοδοχείο Αμαλία (Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 10, Αθήνα) με στόχο να καθοριστούν τα βήματα που θα ακολουθήσουν προς το συνέδριο μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Άνοιξη.

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμα τους που δημοσίευσαν στη σελίδα τους στο Facebook Σοσιαλιστική Συμμαχία απευθύνονται σε όλους τους πολίτες που εμπνέονται «απ’ τη δημιουργία του ΕΑΜ και την Εθνική Αντίσταση, τους δημοκρατικούς αγώνες, τον αγώνα του 114, την πάλη κατά της χούντας και την εξέγερση του Πολυτεχνείου, το μεταπολιτευτικό κύμα του κοινωνικού ριζοσπαστισμού, την μεγάλη δημοκρατική έκρηξη του ’81 και την πολιτική ανατροπή του 2015, όπως εκφράστηκε με την ανάληψη της Διακυβέρνησης της Χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα το 2015».

Επιθυμούν να συμβάλουν μέσα από τις γραμμές του νέου ΣΥΡΙΖΑ στη συγκρότηση ενός προγράμματος «που θα αποτελέσει τη βάση συγκρότησης ενός Συνασπισμού Κοινωνικών Δυνάμεων, μιας νέας πλειοψηφίας, που θα νικήσει τη νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά συμμαχία, της πολιτικής τάξης, που χρεοκόπησε τη χώρα, από κοινού με την διαπλεκόμενη κρατικοδίαιτη επιχειρηματική «ελίτ».

Keywords
Τυχαία Θέματα