Μαρκέλλα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι της «κοκκινομάλλας»

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της 33χρονης που απήγαγε την Μαρκέλλα. Τα ευρύματα. 

Ολοκληρώθηκε η έρευνα στο διαμέρισμα που βρίσκονταν η Μαρκέλλα κατά την διάρκεια της απαγωγής της και τα ευρήματα προκαλούν τρόμο στις αρχές. 

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν διάφορα σεξουαλικά βοηθήματα και εκτιμούν ότι κάποια από αυτά τα χρησιμοποίησε στο ανήλικο παιδί.

Μάλιστα, στηρίζουν τον ισχυρισμό τους στο γεγονός ότι η Μαρκέλλα ανέφερε ότι είχε δεμένα χέρια, στο γεγονός πως τηε χορηγήθηκαν ναρκωτικά και ότι η 33χρονη

είπε πως έβαψε το κορίτσι και το τράβηξε φωτογραφίες.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ ερευνά το γεγονός να να κρύβεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα που χρησιμοποιεί ανήλικα, ενδεχομένως για να διακινήσει πορνογραφικό υλικό, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Παρόλα αυτά, ούτε φωτογραφικό, ούτε βιντεοληπτικό υλικό δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής, αλλά η ΕΛΑΣ επεξεργάζεται το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της προκειμένου να διερευνήσει αυτή την πτυχή.

Όπως ανέφεραν πηγές των διωκτικών αρχών στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η κατηγορούμενη στη θέα των αστυνομικών πέταξε στο έδαφος ηλεκτρονική συσκευή που είχε πάνω της, πιθανότατα για να καταστρέψει, στοιχεία που μπορεί να επιβαρύνουν τη θέση της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το θρίλερ της εξαφάνισης της 10χρονης ξεκίνησε το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης, όταν η δράστιδα φέρεται να την πλησίασε την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα. Με πρόσχημα ότι δεν θα ερχόταν να την παραλάβει η μητέρα της, έπεισε την μαθήτρια να την ακολουθήσει, οδηγώντας την σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά. Σχεδόν δύο 24ωρα αργότερα κι ενώ η εξαφάνιση της Μαρκέλλας προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση στο πανελλήνιο, η 33χρονη αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη.

Αμέσως μετά φέρεται να μετέβη με ταξί το οποίο είχε καλέσει στην Κατερίνη, κίνηση που ενδεχομένως να αποδείχθηκε μοιραία για την ίδια, καθώς η αστυνομία εντόπισε τα στοιχεία του αυτοκινητιστή, ο οποίος αποκάλυψε το δρομολόγιο που ακολούθησε. Με βάση το στοιχείο αυτό οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην Κατερίνη και την ευρύτερη περιοχή και τελικά ευδοκίμησαν χθες το μεσημέρι όταν εντοπίστηκε και προσήχθη ως ύποπτη, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια.

Ακολούθησε η μεταφορά της στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όπου οι αστυνομικοί εξετάζοντάς την άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Σημειώνεται πως η αστυνομία αναμένεται να ζητήσει από την εισαγγελία να δώσει άδεια ώστε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της 33χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει αρπάξει και άλλα παιδιά.

Η 10χρονη, τέλος, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ακόμα και προσπαθεί να ξεπεράσει την περιπέτειά της με τη βοήθεια των ειδικών.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα