Μαρίνα Σάττι: Από το κορίτσι της Μάντισσας μέχρι το Ζάρι και τη Eurovision - Τα δάκρυα για τον πατέρα της

Η Μαρίνα Σάττι σε μια εξομολογητική συνέντευξη για τη ζωή και την πορεία της στη μουσική και τη συμμετοχή στη EurovisionΜαρίνα Σάττι ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης 25/4. Μετά από μια σειρά ατυχών συμπτώσεων κάθισε στον γνώριμο μπλε καναπέ απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και…

Επίσης η Μαρίνα Σάττι

έκανε λόγο για τα κοινά της και τις διαφορές της από το κορίτσι που ήταν όταν πρωτοτραγούδησε τη Μάντισσα: «Το κοινό μου είναι η αλήθεια. Δεν θέλω επιτηδευμένα πράγματα. Κάποιες φορές το έχω κάνει, μου έχει ξεφύγει και το έχω μετανιώσει. Τότε ήμουν φοβισμένη με όλα, ίσως να μη φαινόταν στις συναυλίες. Το άλλο κοινό είναι πως όταν κάνω κάτι και καταπιάνομαι με αυτό δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο», σχολίασε.

Ήρθε όμως και η στιγμή που λύγισε on air, ξεσπώντας σε κλάματα. Αυτό έγινε μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της και το γεγονός πως πλέον όλα όσα την αφορούν γίνονται δημόσια: «Πλέον, δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα: μην το μάθουν αυτό. Ό,τι και να συνέβαινε στη ζωή μου… και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν. Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να προχωράω μπροστά με αυτό», είπε στο Στούντιο 4.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Σάττι, Μάντισσας, Ζάρι, Eurovision -,marina satti, mantissas, zari, Eurovision -