Μαρία Κίτσου: Έχω κοινά με τη Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες - Δεν με πείραξαν οι οντισιόν

Η Μαρία Κίτσου, η τηλεοπτική Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη ζωή της, τον χαρακτήρα της και το ρόλο της στη σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Μαρία Κίτσου, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Άγριες Μέλισσες που τη φετινή σεζόν έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό. 

Η Μαρία Κίτσου

παραδέχτηκε ότι έχει κοινά στοιχεία με τη Λενιώ, υπογράμμισε πώς την πείραξε που πέρασε από τέσσερις οντισιόν για να πάρει τελικά τον ρόλο, ενώ αποκάλυψε πώς ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της όπως και η οικογένεια αφού θα ήθελε να κάνει ένα παιδί. Όσο για τον χαρακτήρα της είπε πώς είναι τσαμπουκάς και «αντράκι» αφού δεν έχει διστάσει να παίξει ακόμη και ξύλο για μία θέση στάθμευσης. 

«Ερωτεύτηκα τον ρόλο της Λενιώς. Δεν με πείραξε ότι πέρασα από τέσσερις οντισιόν. Ο ρόλος είναι αρκετά κοντά σε μένα, έχω κοινά στοιχεία.  Έχω ίσα το θέατρο και την τηλεόραση πια. Αγάπησα την τηλεόραση» είπε και συμπλήρωσε «με τον Δούκα έχουμε μια σχέση μίσους και πάθους».

«Έχω βαθιά ανεπτυγμένο το αρσενικό στοιχείο μέσα μου. Είμαι πολύ τσαμπουκάς. Και ως οδηγός και ως συνοδηγός το ίδιο. Τελευταία φορά που έπαιξα ξύλο με κάποιον ήταν πριν 10 χρόνια. Είχα μια γουρούνα και είχα παρκάρει κάπου που δεν άρεσε στον ιδιοκτήτη και παίξαμε ξύλο και νίκησα. Το λεξιλόγιο μου είναι πλουσιότατο» είπε όταν ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα της αλλά αποκάλυψε και την τρυφερή της πλευρά. 

«Είμαι συντροφικός άνθρωπος. Είμαι αρκετά θηλυκή, δεν είμαι ανδροπρεπής σε καμία περίπτωση, απλά βγάζω μια πιο αρσενική πλευρά, όπως στον τσαμπουκά, στην ειλικρίνεια και στην ντομπροσύνη» είπε και πρόσθεσε «υπάρχουν φόρμουλες που δεν κάνεις τον άλλον να σε θεωρεί δεδομένη».

«Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου» συμπλήρωσε  αποκαλύπτοντας ότι τι θα ήθελε ένα παιδί αλλά μόνο με τον κατάλληλο άνθρωπο.

Όσο για τα παιδικά της χρόνια, η Μαρία Κίτσου σημείωσε πώς μεγάλωσε μέσα σε ένα αυστηρό περιβάλλον. «Έζησα σε ένα πολύ αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον, δεν ανατρέχω στα παιδικά μου χρόνια με χαρά. Ήθελα να γίνω γιατρός χωρίς σύνορα όταν ήμουν μικρή, αλλά σπούδασα Θεολογία».

Τι είπε για την κατάθλιψη που πέρασε: 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Κίτσου, Έχω, Λενιώ, Άγριες Μέλισσες -,maria kitsou, echo, lenio, agries melisses -