Μαρία Αντουλινάκη: Η Μαρία Καβογιάννη με βοήθησε να «πολεμήσω» την κατάθλιψη

Η «Αγορίτσα» από τις «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Αντουλινάκη, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την «μάχη» με τον κατάθλιψη και την βοήθεια που έλαβε από την Μαρία Καβογιάννη.

Η Μαρία Αντουλινάκη εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και την κατάθλιψη.

Η δημοφιλής ηθοποιός είπε πως πάθαινε κρίσεις πανικού και αποκάλυψε ότι έχει βιώσει κατάθλιψη.

Μάλιστα,

έκανε ειδική μνεία στην Μαρία Καβογιάννη η οποία την βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα της, ενώ δική της ήταν η προτροπή, ώστε να πάει σε ψυχολόγο.

Χαρακτηριστικά, η Μαρία Αντουλινάκη είπε πως «η προτροπή του να βρεθώ στον ψυχολόγο ήταν της Μαρίας Καβογιάννη. Λατρεμένος άνθρωπος για μένα, την αγαπώ πάρα πολύ πραγματικά. Με έβλεπε ότι υπέφερα, γιατί ήταν ακριβώς μετά τον θάνατο του μπαμπά και όλο αυτό έσκασε και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ».

Έπειτα, πρόσθεσε ότι «ενώ έδειχνα ότι είμαι ένα πολύ χαρούμενο πλάσμα μέσα στη δουλειά, έκλαιγα ξαφνικά, δεν ήμουν καλά», ανέφερε στη συνέχεια.

Ακόμη, η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως «πάθαινα κρίσεις πανικού και η Μαρία μού είπε: “Πήγαινε να δεις τη χαρά της ζωής” και πήγα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και είπε ότι δεν πέρασε καλά. Μάλιστα, επισήμανε ότι μένει με τη μητέρα, την αδελφή και την ανιψιά της καθώς εκείνες μετακόμισαν στο διαμέρισμά της μετά τον περσινό σεισμό στην Αττική εξαιτίας του οποίου δημιουργήθηκαν ζημιές στο σπίτι τους, στα Άνω Λιόσια.

Έτσι, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι «με την καραντίνα δεν περάσαμε καλά και συνεχίζω την ψυχοθεραπεία. Πιέστηκα πάρα πολύ και άρχισα ξανά τη θεραπεία. Ήμουν έξω από τα νερά μου».

Επίσης, συμπλήρωσε ότι «έμενα μόνη μου για επτά χρόνια και ξαφνικά δεν είχα τον χώρο μου να κοιμηθώ όπως θέλω, να δω τηλεόραση όπως θέλω. Παρότι έμεναν οι δικοί μου και πριν μαζί μου, εγώ δούλευα πάρα πολύ, δεν είχα νιώσει έτσι, δεν είχα νιώσει πίεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα