Μανούσος Μανουσάκης: Οι γονείς μου δεν είχαν επαφή, σαν παιδί δεν τους είδα ποτέ μαζί

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τις μεγάλες του τηλεοπτικές επιτυχίες και για την ζωή του ως παιδί χωρισμένων γονιών.Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είχαν έναν ξεχωριστό καλεσμένο στο σημερινό Στούντιο 4. Υποδέχτηκαν τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη και μίλησαν μαζί του για τις σειρές που έχει κάνει…

Η σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς» έφερε στο προσκήνιο ευαίσθητα θέματα που αφορούσαν τους τσιγγάνους. Ο Μανούσος Μανουσάκης παραδέχτηκε πως η σειρά αυτή τους βοήθησε: «Στο θέμα των τσιγγάνων αισθάνομαι πάρα πολύ ότι βοήθησα και μου το μετέφεραν

οι ίδιοι. Μου μετέφεραν το γεγονός ότι πραγματικά η θέση τους άλλαξε βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι και άρχισε να γίνεται ένας βηματισμός.

Στην αρχή ήταν πάρα πολύ επιφυλακτικοί, είχαν μάλιστα δίκιο γιατί έχουν υποφέρει, αλλά μόλις είδαν το πρώτο επεισόδιο άνοιξαν όλες οι πόρτες» είπε ο σκηνοθέτης.

Το β' μέρος της συνέντευξης του Μανούσου Μανουσάκη:

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην οικογένειά του και ειδικότερα στους γονείς του που χώρισαν όταν ο ίδιος ήταν 2,5 ετών: «Δε νομίζω ότι οι γονείς μου είχαν καμία επαφή. Μαζί σαν παιδί δεν τους είδα ποτέ. Χώρισαν όταν ήμουν 2,5 ετών οπότε δε μπορώ να τους θυμάμαι μαζί. Πολύ μετά τους είδα μαζί.

Πολύ μετά, στα 75-80 τους που ερχόντουσαν να κάνουν Πάσχα μαζί μου στο Χιλιομόδι. Εκεί τους είδα να τσακώνονται όπως τσακώνονται δυο ερωτευμένοι. Ήταν τόσο γλυκείς αυτοί οι τσακωμοί. Ήταν σαν να ήταν δυο έφηβοι που βγαίνουν ραντεβού και τσακώνονται. Τότε ζήσαμε κάποιες κοινές μέρες μαζί. Για 3-4 χρόνια περνούσαμε τα Πάσχα μαζί.Δε με απασχόλησε ποτέ ο χωρισμός τους.

Ήταν δυο άνθρωποι που έκαναν τις ζωές τους. Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο τότε αλλά δε με απασχόλησε πολύ, ούτε ήθελα να εμπλακώ σε μια τέτοια μυθολογία χωρισμού. Για μένα, η κατάσταση ήταν αυτή, δεν υπήρχε καμία άλλη, δεν γνώρισα κάποια άλλη κατάσταση», εξομολογήθηκε για τους γονείς του.

Το γ' μέρος της συνέντευξης:

Keywords
Τυχαία Θέματα