«Μάλλον έχει πέσει νταλίκα πάνω στο τρένο» - Η πρώτη αντίδραση του σταθμάρχη που προφυλακίστηκε

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά τη μαραθώνια απολογία του ο σταθμάρχης της Λάρισας, που είχε βάρδια το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης των τρένων.Για 7,5 ώρες απολογείτο ο 59χρονος σταθμάρχης, ο οποίος μετά το πέρας της διαδικασίας κρίθηκε προφυλακιστέος. Είναι ο άνθρωπος που είχε βάρδια στον σταθμό της Λάρισας την ώρα της φονικής…

Και άλλα πρόσωπα στο «κάδρο»

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ θα κληθούν και άλλα πρόσωπα στο πλαίσιο της διερεύνησης ευθυνών.

Όπως έγινε γνωστό ο προϊστάμενός του, ο οποίος τέθηκε σε αργία, πήρε αναρρωτική

άδεια αμέσως μετά το δυστύχημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει λάβει κλήση να καταθέσει και είναι θέμα χρόνου να γίνει.

Στο κάδρο των ερευνών μπαίνει και ο ρόλος που ενδέχεται να διαδραμάτισε στην τραγωδία ο δεύτερος σταθμάρχης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος σταθμάρχης φαίνεται πως έφυγε μισή ώρα νωρίτερα.

Ο κατηγορούμενος σταθμάρχης έφτασε στις 9:30 το βράδυ στο σταθμαρχείο Λάρισας και ξεκίνησε την βάρδια του στις 10 το βράδυ. Πριν από τις 11 το βράδυ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έφυγε από το πόστο του ο απογευματινός σταθμάρχης.

«Μάλλον έχει πέσει νταλίκα πάνω στο τρένο»

Στο «φως νέα στοιχεία έφερε το Star για το μοιραίο βράδυ, αλλά και όσα φέρεται να είπε ο σταθμάρχης μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μοιραίο βράδυ ένας συνάδελφος του σταθμάρχη που τον βρήκε να επικοινωνεί με την πυροσβεστική τον ρώτησε τι έγινε.

Ο σταθμάρχης αρχικά απάντησε πως «υπάρχει σύγκρουση, μου λένε για μία σύγκρουση». Ο συνάδελφος τον ρωτάει «τι έκανες;» και ο σταθμάρχης φέρεται να απάντησε «μάλλον έχει πέσει νταλίκα πάνω στο τρένο».

Ο συνάδελφος του σταθμάρχη φέρεται να απάντησε «πώς είναι δυνατόν να έπεσε νταλίκα από την Εθνική πάνω στο τρένο;».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάλλον,mallon