Μάκης Δελαπόρτας: Η Μαίρη Χρονοπούλου βρισκόταν σε πραγματική κηδεία στην ταινία «Ορατότης Μηδέν»

Ένα απίστευτο περιστατικό από τα γυρίσματα της ταινίας «Ορατότης Μηδέν» με τη Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε ο Μάκης ΔελαπόρταςΜάκης Δελαπόρτας είναι ο επίσημος βιογράφος πολλών καλλιτεχνών και τώρα γράφει για τη Μαίρη Χρονοπούλου. Αλλά όταν έρχεται η ώρα να μιλήσει γι'αυτό δέχεται πρωτίστως ερωτήσεις για την Αλίκη…

Η βιογραφία της Μαίρης Χρονοπούλου είναι η επόμενη συγγραφική του δουλειά και αυτό το διάστημα κι έχουν βρει έναν μοναδικό κώδικα συνεννόησης ανάμεσά τους. Πάντως, η συγκεκριμένη βιογραφία έχει

μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ίδιος θαυμάζει το επίπεδο των γνώσεών της και τις συζητήσεις τις οποίες μπορεί να κάνει κάποιος μαζί της. Ενώ τόνισε πως ο κόσμος θα τη θυμάται από τους ρόλους της στις ταινίες και στο θέατρο.

Το σχετικό βίντεο:

Ο Μάκης Δελαπόρτας σχολίασε επίσης πως στα καμαρίνια των ηθοποιών μπορεί να έχει ακούσει πολλά πράγματα, αλλά δεν λέγονται όλα. Προσπαθεί πάντα να προστατεύει τους ανθρώπους για τους οποίους γράφει. Βέβαια τα βιβλία του, όπως παραδέχτηκε, δεν είναι αγιογραφίες. Υπάρχουν σημεία στη ζωή των καλλιτεχνών που φαίνονται οι αδυναμίες τους, αλλά μέχρι εκεί.

Για τη βιογραφία της Έλλης Λαμπέτη δηλώνει πως την έγραφε βαθιά συγκινημένος: «Σε κάποιες περιπτώσεις έχω κλάψει, γράφοντας για τις ζωές τους από θλίψη. Ας πούμε για την Λαμπέτη, θυμάμαι ότι ήταν καλοκαίρι, είχα απομονωθεί στην Εύβοια για να γράψω την ζωή της κι έκλαιγα κάτω από τον ήλιο γιατί έπρεπε να γράψω μια ζωή πάρα πολύ συγκλονιστική και δύσκολη. Να δεις η μοίρα πως έπαιζε τα παιχνίδια της.

«Έφευγε» κάθε χρόνο μία αδερφή της από καρκίνο στο στήθος, οπότε πήγε στην Αμερική, βρήκε τον καλύτερο γιατρό που υπήρχε κι είπε ότι μάλλον πρέπει αν το προλάβω γιατί θα έρθει και σε εμένα. Του είπε «να κόψουμε και τα δύο στήθη». Σε μία εποχή που δεν γινόταν αυτό. Έκλεισαν συνάντηση για να γίνει αυτή η επέμβαση και το βράδυ της προηγούμενης ο γιατρός πέθανε από καρδιά. Αυτή η επέμβαση δεν έγινε όταν έπρεπε και δύο χρόνια μετά εμφανίστηκε ο καρκίνος στο στήθος της Λαμπέτη», συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας στην εκπομπή Στούντιο 4.

Ο Μάκης Δελαπόρτας για την Έλλη Λαμπέτη:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάκης Δελαπόρτας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ορατότης Μηδέν,makis delaportas, mairi chronopoulou, oratotis miden