Λουκία Παπαδάκη για Λάμψη: «Για την εικόνα μου στον κόσμο φταίει η Σάντρα Δράκου» - Τι είπε για την Ηλέκτρα

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στο Στούντιο 4 για τον απόηχο του ρόλου της στη θρυλική Λάμψη και τις εξελίξεις στη σειρά ΗλέκτραΛουκία Παπαδάκη βρέθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1, όπου μίλησε για τη ζωή της και την πορεία της, κάνοντας μια μεγάλη στάση στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου και τον…

Ο χαρακτήρας της Σάντρας όμως ήταν αυτός που άφησε μια άλλη γνώμη για την εικόνα της στον κόσμο: «Για

την εικόνα μου, φταίει και η Σάντρα Δράκου. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τη δημοφιλία. Συγκλονιστικό δεν είναι να σε ξέρει ο κόσμος. Συγκλονιστικό είναι να σε σέβεται και να σε εκτιμά ο κόσμος. Αναγκαστικά θα σε μάθει. Το κοινό με αντιμετώπισε πάντα με πολλή ζεστασιά. Σέβομαι κι ευγνωμονώ αυτόν τον κόσμο. Χωρίς αυτόν, εμείς δεν υπάρχουμε. Ούτε στη σκηνή του θεάτρου χωρίς θεατές, ούτε στην τηλεόραση χωρίς τηλεθεατές. Καλό είναι και οι νεότεροι και οι παλαιότεροι να το συνειδητοποιήσουν αυτό. Δεν λέω να είμαστε υπηρέτες ή υπόδουλοι του κοινού. Ο κόσμος εισπράττει την ευγένεια και την αναγνώριση που τους στέλνουμε», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Για τη σειρά Ηλέκτρα, η Λουκία Παπαδάκη έδωσε αισόδοξες πληροφορίες. Καθώς η δραματική σειρά έχει πάρει το πράσινο φως για να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.«Η Ηλέκτρα έχει πράγματα που δεν προλαβαίνουν φέτος να κλείσουν και να λυτρωθούν», συμπλήρωσε για τον β κύκλο της δημοφιλούς σειράς της ΕΡΤ1.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουκία Παπαδάκη, Λάμψη, Για, Σάντρα Δράκου -, Ηλέκτρα,loukia papadaki, lampsi, gia, santra drakou -, ilektra