Λίτσα Πατέρα: Η αποκάλυψη για το πραγματικό της επίθετο

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε στο «The 2Night Show» για τις γνώσεις των Ελλήνων στην αστρολογία και τη σχέση της με τον ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε και το πραγματικό της επίθετο!

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» της Πέμπτης ήταν η Λίτσα Πατέρα.

Η γνωστή αστρολόγος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την

οικογένεια της, λέγοντας πως το «Πατέρα» δεν είναι το δικό της επίθετο: «Το Πατέρα δεν είναι ψευδώνυμο, είναι του συζύγου μου που έχει πεθάνει. Το κράτησα. Το πατρικό μου είναι Ραπτίδου. Μικρασιατικής καταγωγής».

«Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός και είμαστε Μικρασιάτες. Και το καμαρώνω και το λέω πολύ συχνά. Υπήρχαν αρχές στο σπίτι. Έλεγα πρέπει να παντρευτώ, να φύγω από το σπίτι για να πάω να κοιμηθώ. Ο μπαμπάς έφευγε έξι το πρωί από το σπίτι και έξι ήμασταν όλοι όρθιοι. Να φάμε μαζί, να κάνουμε τον σταυρό μας και να στρώσουμε τα κρεβάτια μας. Έχω δύο αδέρφια. Έναν αδερφό και μια αδερφή», συνέχισε.

Η αστρολόγος ρωτήθηκε επίσης και για τους Έλληνες «που γνωρίζουν καλά από ζώδια» ενώ, με την ευκαιρία, αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία, όπως είπε, «κοντεύει να την περάσει»: «Η Ελένη κοντεύει να με περάσει. Είναι εξαιρετική, ακούει πάρα πολύ, έχει πολύ διαίσθηση. Έχει διαβάσει πολύ. Εκείνη ήταν που με παρότρυνε να γράψω το πρώτο μου βιβλίο. Είναι καταπληκτική, διαβάζει ακόμη. Ξέρει καλά. Μάλιστα έχει έναν κατάλογο που τα κρατάει αυτά. Ξέρει πολύ καλά. Πολλοί ξέρουν καλή αστρολογία στην Ελλάδα».

Αναφορικά δε με την 30ετή παραμονή της στον ΑΝΤ1, η αστρολόγος τόνισε πως «δεν μετάνιωσε που έχει φύγει από τον σταθμό», λέγοντας: «Μου έγιναν προτάσεις με καλά χρήματα. Την εποχή εκείνη έδιναν χρήματα για να φύγεις. Νιώθω, όμως, τον ΑΝΤ1 σαν σπίτι, σαν οικογένειά μου. Προχθές που γύρισα από την καραντίνα, είπα: "Είμαι στον φυσικό μου χώρο". Αγάπησα πολύ τον πρόεδρό μας, τα παιδιά τώρα, έχουν γίνει οικογένεια. [...] Δένομαι πάρα πολύ με τους ανθρώπους, με τα παιδιά. Έπεσαν πολλά χρήματα, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο, γιατί μέσα από την πορεία που διαγράφουμε -ο καθένας έχει ανάγκη από τα χρήματα- είναι το τι πιστεύεις, τι άνθρωπος είσαι, τι θες να "προδώσεις" για κάτι άλλο που είναι άγνωστο, που δεν το ξέρεις. Δεν το μετάνιωσα ποτέ!».

Τέλος, αίσθηση προκάλεσε και η αποστροφή της κ. Πατέρα πως είχε προβλέψει την πανδημία!

Δείτε όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο παρακάτω βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα