Λιάγκας: Η δημόσια απολογία του μετά τον σάλο με τον φοιτητή

Λιάγκας: Η δημόσια απολογία του μετά τον σάλο με τον φοιτητή - Η εξήγηση που έδωσε από το βήμα της εκπομπής του μετά τον ντόρο που προκλήθηκε στα social media

Τη δική του απάντηση-εξήγηση έδωσε για το χθεσινό σχολιασμό της είδησης της ασέλγειας του 20χρονου φοιτητή σε συμφοιτήτριά του στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας μέσα από το βήμα της εκπομπής του.

Λιάγκας για φοιτητή που ασέλγησε εις βάρος 20χρονης: «Ωραίος, μια χαρά»

Ξεκαθάρισε ότι η πράξη του φοιτητή είναι

καταδικαστέα και παραδέχτηκε ότι ο σχολιασμός ήταν υπερβολικός. Την ίδια άποψη εξέφρασαν και οι συμπαρουσιαστές της εκπομπής.

Παράλληλα ανέφερε και την εξέλιξη του ρεπορτάζ μέσω του ρεπόρτερ της εκπομπής ο οποίος αποκάλυψε τι είπε ο ίδιος ο 20χρονος φοιτητής ενώπιον του εισαγγελέα.

«Οποιαδήποτε πράξη σε βάρος αλλού ανθρώπου που γίνεται χωρίς τη συναίνεσή του είναι καταδικαστέα και ο σχολιασμός του θέματος ήταν υπερβολικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον ντόρο που προκλήθηκε στα social media.

{https://youtu.be/sLWrMFXlgEY}

H συγγνώμη της Γκαγκάκη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ζήτησε συγγνώμη μέσω Instagram. «Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Γκαγκάκη.

{https://www.instagram.com/p/B4lPwwXgMTJ/}

Φοιτητής: Αισθανόμουν φορτισμένος και ήθελα να εκτονωθώ

Ενώπιον του εισαγγελέα, ο φοιτητής, αφού παραδέχθηκε την πράξη του, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, είπε πως αισθανόταν φορτισμένος και πως ήθελε να εκτονωθεί. Σήμερα αναμένεται να δικαστεί η υπόθεσή του. Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στο Α΄ Μονομελές, καθώς συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα