Λευτέρης Πετρούνιας: Έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου - Είχαμε χωρίσει με τη Βασιλική

Η αυτοκριτική του «χρυσού»  Ολυμπιονίκης Λευτέρη Πετρούνια και η δύσκολη περίοδος του χωρισμού από την Βασιλική Μιλλούση.Λίγους μήνες μετά τη δήλωσή του για το metoo που προκάλεσε σάλο, ο Λευτέρης Πετρούνιας, παραδέχτηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του AΝΤ1, για άλλη μία φορά το ατόπημά του, κάνοντας λόγο…

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες

ήταν επεισοδιακοί έτσι κι αλλιώς, λόγω του κορονοϊού. Αντί να πάμε πολύ νωρίς στο Ολυμπιακό Χωριό για να συνέλθουμε από το μακρύ ταξίδι, πήγαμε βάσει πρωτοκόλλου μόλις 4 ημέρες πριν από τους προκριματικούς αγώνες. Μία ημέρα πριν από τον προκριματικό αγώνα, άκουσα ένα «κρακ» στο χέρι μου και σε αυτό οφείλεται η επέμβαση που έκανα πριν από λίγο καιρό. Υπό τέτοιες συνθήκες έκανα δέκα ημέρες διπλές προπονήσεις. Λυπήθηκα πολύ που δεν πήρα το χρυσό μετάλλιο, αλλά και ανακουφίστηκα, καθώς λυτρώθηκα από όλο αυτό».

Για το σάλο με τις δηλώσεις του για το Metoo: «Εγώ αντιλήφθηκα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο. Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει λίγο ως άνθρωπο, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα. Πέρα του ότι ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής. Δώσαμε πολλή περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει.

Γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορεί να συμβαίνει στα social media. Δέχτηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος, όπως ακούστηκε. Καλώς τη δέχτηκα. Όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς την κριτική. Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ και με ενόχλησε ότι έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα