Λάρισα: Στον ανακριτή ο 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του - Τι θα ισχυριστεί

Σοκάρουν τα στοιχεία από τον άγριο ξυλοδαρμό της 43χρονης στη ΛάρισαΤο κατώφλι ανακριτή και εισαγγελέα περνάει σήμερα ο 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 43χρονη σύζυγό του στη Λάρισα επειδή του ζήτησε διαζύγιο. Η 43χρονη αστυνομικός δίνει μάχη για να επουλώσει…

Τι θα ισχυριστεί ο 52χρονος

Ο 52χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και οδηγείται σε

ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ρεπορτάζ του MEGA, ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του, ενώ θα ισχυριστεί πως ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της 43χρονης αστυνομικού προκάλεσε το ξέσπασμά του και την άγρια επίθεση σε βάρος της.

Ο επιχειρηματίας μάλιστα, μετά τη σύλληψή του, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι «ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ».

Η μητέρα του θύματος ενδοοικογενειακής βίας έθεσε νέες διαστάσεις με τις αποκαλύψεις της, αφού έκανε λόγο για ένα σιωπηλό δράμα που εκτυλισσόταν επί χρόνια και –όπως φαίνεται– ελάχιστοι γνώριζαν, μιλώντας στο MEGA.

«”Μαμά, δεν τον αντέχω. Το καταλαβαίνεις; Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω”. Της έλεγα “κάνε υπομονή, έχουμε παιδάκια. Κάνε υπομονή. Δεν ήθελα να ζήσουν χωρίς… Να είναι χωρισμένα τα εγγόνια μου», μετέφερε τα λόγια της 43χρονης, η μητέρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα