Λάρισα: Αντίζηλος «πέθανε» μέσω Facebook τη σύζυγο του άνδρα που την ενδιαφέρει

Μία νεαρή γυναίκα από τη Λάρισα έπεσε θύμα fake news μέσω Facebook, αφού η αντίζηλός της, δημοσίευσε ψευδώς ότι έχασε τη ζωή της σε τροχαίο. 

Τη μακάβρια και σοκαριστική ιστορία που έζησε διηγήθηκε μία νεαρή γυναίκα από τη Λάρισα, αποκαλύπτοντας

πως έπεσε θύμα διασποράς ψευδών ειδήσεων στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα, αντίζηλός της από τον Τύρναβο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στην δημοσιότητα το ίδιο το «θύμα», προχώρησε σε ανάρτηση στην οποία ανακοίνωσε το θάνατο μίας γυναίκας – φίλης της στο facebook – από την περιοχή σε τροχαίο.

Η ανάρτηση αφορούσε στην πρώτη, μητέρα ενός βρέφους και σύζυγο άνδρα με τον οποίο φλέρταρε η γυναίκα από τον Τύρναβο.Σοκαρισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι της, έσπασαν τα τηλέφωνα, προκειμένου να μάθουν τι είχε συμβεί, ενώ το προφίλ της στο Facebook γέμισε με συλλυπητήρια μηνύματα στα οποία ο κόσμος εξέφραζε την θλίψη του για το τραγικό γεγονός.Ο λόγος πίσω από τη μακάβρια «φάρσα» φαίνεται, πως είναι η γυναικεία αντιζηλία, καθώς σύμφωνα με το «θύμα» της υπόθεσης, η γυναίκα που κυκλοφόρησε την φήμη του θανάτου της, εδώ και χρόνια φλερτάρει τον σύζυγό της. Μάλιστα και η ίδια η σύζυγός του γνώριζε τους σκοπούς της, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

«Ήρθαν άνθρωποι στο σπίτι, ενώ άλλοι μας έπαιρναν τηλέφωνο. Η μητέρα μου πήγε στο νοσοκομείο» εξήγησε, για να συμπληρώσει πως η δράστιδα ήταν μία γυναίκα περί τα 25 έτη, η οποία είχε ερωτευτεί στο παρελθόν τον άντρα της σε ένα πανηγύρι.Το «θύμα» προσπάθησε να δει με ελαφρότητα το θέμα, καθώς διαφορετικά θα είχε υποστεί μεγάλο σοκ, κάτι που εξήγησε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Πλέον, του ζητήματος έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: onlarissa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα