Λαμία – Παναθηναϊκός 1-3: Ανατροπή από τους «πράσινους» στο Πανθεσσαλικό

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να επικρατήσει της Λαμίας με 3-1 στο Πανθεσσαλικό, για την 10η αγωνιστική της Super League.Κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες καθώς ανέτρεψε το εις
βάρος του 1-0 και πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Οι…

Οι «πράσινοι» πείσμωσαν και πίστεψαν στην ανατροπή, η οποία ξεκίνησε με την ισοφάριση του Λούντκβιστ στο 56ο λεπτό, που παρέλαβε την μπάλα μετά την ωραία κίνηση που έκανε ο Βιγιαφάνιες ξεκινώντας από τον χώρο του κέντρου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να κάνει μία αλλαγή που αποδείχθηκε «χρυσή», καθώς ο Μαουρίσιο κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φεντερίκο Μακέντα, ενώ τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας ο Ιταλός επιθετικός σέρβιρε και ο Βραζιλιάνος μέσος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Το πέναλτι του Μακέντα:

Το γκολ του Μαουρίσιο για το 3-1:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Προβυδάκης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (73’ Σκόνδρας), Τζανδάρης (18’ Ταϊρόν), Γκέντσογλου, Αραμπούλι (70’ Τσούκαλος), Μανούσος.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Λούντκβιστ (77’ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (64’ Παλάσιος), Βιγιαφάνιες, Βιτάλ (77’ Μαουρίσιο), Καρλίτος (28’ Μακέντα).

Keywords
Τυχαία Θέματα