Κυκλοφόρησε το νέο lyric video του Luke Elliot «The Big Wind»

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ του «The Big Wind» στις 8 Μαΐου και των εμφανίσεών του στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, ο τραγουδοποιός που μας συστήθηκε μέσα από τη συνεργασία του με τους Madrugada, μας δείχνει …προς τα που φυσάει ο άνεμος.

Ο άνεμος της ίδιας της ζωής, ο άνεμος της αλλαγής, ο άνεμος της μουσικής. Με τη σαρωτική του δύναμη, τη θυελλώδη και ακατάπαυστη ορμή του που συγκλονίζει και

συνεπαίρνει. Όπως και η μουσική, που ταξιδεύει με απίστευτη ταχύτητα, που άλλοτε καταλαγιάζει και άλλοτε πάλι ξεχύνεται ορμητικά σε ένα αέναο ταξίδι. Κάπως έτσι θα φθάσει στα μέρη μας ο τραγουδοποιός Luke Elliot με το νέο του άλμπουμ του, «The Big Wind», με έμπνευση από το μοιραίο 1839, όταν ξέσπασε μια καταστροφική θύελλα στην Ιρλανδία που έχει μείνει γνωστή ως The Night of the Big Wind.

Τον Luke Elliot γνωρίσαμε για πρώτη φορά μαζί με τον Sivert Hoyem στο «Somebody's Man», σε μια εντυπωσιακή ερμηνεία. Στην Ελλάδα, πρωτοήρθε τον περασμένο Απρίλιο, όταν και άνοιξε τις συναυλίες των Madrugada στις τρεις αξέχαστες sold out συναυλίες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έχοντας κερδίσει το στοίχημα με το ελληνικό κοινό, ένα χρόνο αργότερα, ο Luke Elliot επιστρέφει στη χώρα μας για να παρουσιάσει περήφανα τη νέα δισκογραφική του δουλειά, «The Big Wind» το φθινόπωρο 2020 σε δύο συναυλίες.

Το «The Big Wind», είναι το δεύτερο άλμπουμ του Luke Elliot και θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαΐου με 10 τραγούδια. Η πρώτη γεύση από το «The Big Wind», δόθηκε με το «Somebody's Man featuring Sivert Høyem». Ένας διάλογος μεταξύ των δυο ανδρών, μεταξύ δυο φίλων που συνομιλούν μουσικά μεταξύ τους- ένα «τραγούδι δρόμου», ύμνος στην αγάπη και τον αποχαιρετισμό. Ακολούθησαν το «Carolyn», το «τραγούδι – επαναστάτης» του άλμπουμ και το «All On Board», που με την πανέμορφη ενορχηστρωτική ευαισθησία του και την περιπετειώδη μουσικότητα του δίνει τον τόνο σε ολόκληρο το άλμπουμ, και φυσικά σηματοδοτεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη διαφοροποίηση από το προηγούμενο.

Γνωρίστε καλύτερα τον Luke Elliot από τις σελίδες του
http://www.lukeelliot.com/
facebook | youtube | instagram | spotify | twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα