Κορονοϊός: Τρεις ακόμη νεκροί στην Ελλάδα - Στους 62 συνολικά

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα καθώς μέσα σε λίγες ώρες, τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον Covid-19.

Στους 62 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς τρεις νέοι θάνατοι σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν πως το πρώτο θύμα ήταν μια 89χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας και είχε υποκείμενα

νοσήματα.

Ένας ακόμη άνδρας 68 ετών έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, στο Αττικό, κατά την ίδια πηγή.

Το τρίτο θύμα ήταν μια γυναίκα στην Κοζάνη, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο kozanimedia. Πρόκειται για 85χρονη κάτοικο της Δαμασκηνιάς, η οποία νοσηλευόταν από τις 19 Μαρτίου στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού δυστυχώς κατέληξε.

Σημειώνεται πως νωρίτερα, ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης του υπ. Υγείας για τον κορονοϊό, είχε ανακοινώσει πως οι νεκροί από τον ιό ανέρχονταν σε 59.

Σε 1.613 ανέρχονται τα κρούσματα

Σε συνολικά 1.613 ανέρχεται ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς το τελευταίο 24ωρο επιβεβαίωσαν ακόμη 99 νοσούντες, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ίδιου.

Παράλληλα, από τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων, τα 119 αφορούν το πλοίο «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο μέσος όρος ηλικίας των -έως την ώρα της συνέντευξης- αποθανόντων είναι τα 71 έτη και η πλειοψηφία των νεκρών ήταν άνδρες.

Στο μεταξύ, 92 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όλης της χώρας, εκ των οποίων οι 23 είναι γυναίκες. Παράλληλα, 11 άτομα έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σημειώνεται ότι από την αρχή της υγειονομικής κρίσης μέχρι και σήμερα έχουν διενεργηθεί 22.437 τεστ ελέγχου.

Δείτε εδώ την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Τρεις, Ελλάδα -,koronoios, treis, ellada -