Κορονοϊός στις ΗΠΑ: 1.000 νεκροί στη Νέα Υόρκη, έρημο το Χόλιγουντ (Βίντεο)

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε 1.000 νεκρούς, λόγω του νέου κορονοϊού, στη Νέα Υόρκη - Ο ηθοποιός και μοντέλο Σπύρος Νικολαΐδης έστειλε στο Open εντυπωσιακές εικόνες από το έρημο Χόλιγουντ

Ο ηθοποιός και μοντέλο, Σπύρος Νικολαΐδης, βρίσκεται στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα μίας ισπανικής σειράς του Netflix και μετέφερε στο Open την κατάσταση που επικρατεί στο Χόλιγουντ εξαιτίας του νέου κορονοϊού.

Ο νεαρός καλλιτέχνης

περιέγραψε τον βαθμό στον οποίο έχει επηρεαστεί η καρδιά της βιομηχανίας του θεάματος.

Δήλωσε πως ο κόσμος έχει πανικοβληθεί, οι παραλίες έχουν εκκενωθεί και οι περιπολίες έχουν αυξηθεί, ενώ οι εικόνες με τους άδειους δρόμους είναι πρωτόγνωρες και τρομακτικές.

Όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε 1.000 νεκρούς λόγω SARS-CoV-2 στη Νέα Υόρκη.

Το βίντεο με τις εικόνες του έρημου Χόλιγουντ:

Εν τω μεταξύ, οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι προετοιμάζουν την αποστολή στρατιωτικού προσωπικού νεκροτομείου στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της συνολικής αντίδρασης της αμερικανικής κυβέρνησης στην πανδημία.

«Έχουμε λάβει την ανάθεση αποστολής από τη FEMA (την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών) για την αποστολή ομάδας προσωπικού νεκροτομείου στη Νέα Υόρκη και βρισκόμαστε στη διαδικασία της επιλογής προσωπικού» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υποστράτηγος Τζεφ Ταλαφιέρο υποδιευθυντής επιχειρήσεων στο Μεικτό Επιτελείο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται πως μπορείτε να παρακολουθείτε πώς εξαπλώνεται η πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη, στον live χάρτη του πανεπιστημίου Johns Hopkin με τα κρούσματα και θύματα, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Πώς ψωνίζουμε στα super market

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Κορονοϊός: Τι πρέπει να ξέρετε για τα χαρτονομίσματα

Κορονοϊός: Κινητό και καθαρισμός, πόσες ώρες ζει ο ιός

Κορονοϊός: Ο πρώτος live χάρτης με τα κρούσματα στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα