Κορονοϊός στην Ελλάδα: «Κάθε μέρα θα κάνουμε έλεγχο σε σούπερ μάρκετ», δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης

Κορονοϊός στην Ελλάδα: «Κάθε μέρα θα κάνουμε έλεγχο σε σούπερ μάρκετ», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και υπογράμμισε ότι δεν χρειάζεται να επικρατήσει πανικός, καθώς υπάρχει επάρκεια σε προϊόντα

Για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τα σούπερ μάρκετ, προκειμένου να περιοριστεί η μετάδοση του κορονοϊού, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσα από σούπερ μάρκετ, τ’ οποίο επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας.

«Κάθε μέρα θα κάνουμε έλεγχο σε σούπερ μάρκετ», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υπογράμμισε ότι δεν χρειάζεται να επικρατήσει πανικός, καθώς υπάρχει επάρκεια σε προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θα υπάρξουν εξοντωτικά πρόστιμα για την αισχροκέρδεια. Πλέον οι πολίτες θα μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ με κάρτα εισόδου για να υπάρχει έλεγχος ροής μέσα σε αυτά ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός.

Οι δηλώσεις του υπουργού: 

Άδειασε μέσα σ’ ένα λεπτό το ράφι με τ’ αντισηπτικά

Εν τω μεταξύ, μόλις ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις του υπουργού, η κάμερα του Open κατέγραψε το άδειασμα του ραφιού του σούπερ μάρκετ με τ’ αντισηπτικά μέσα σ’ ένα λεπτό!

Οι σχετικές εικόνες, μαζί με τις διευκρινίσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τις κάρτες εισόδου και τη διανομή προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ:

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα