Κορονοϊός στην Ελλάδα: Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες ομάδων από περιοχές υψηλού κινδύνου

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι οι εκτός έδρας αγώνες των ομάδων που προέρχονται από περιοχές που έχουν πληγεί σημαντικά από τον κορονοϊό, θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ελλάδα εν σχέσει με τον κορονοϊό, με τα μέτρα που λαμβάνονται για την καταπολέμησή της εξάπλωσής του ν’ αγγίζουν πλέον και τον εγχώριο αθλητισμό.

Μεταξύ των ανακοινώσεων που έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας,

είναι και πως οι εκτός έδρας αγώνες των ομάδων οι οποίες προέρχονται από περιοχές που έχουν πληγεί σημαντικά από την επιδημία, θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε στους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου. Παράλληλα, ανακοίνωσε την αναστολή όλων των οργανωμένων εκδρομών από και προς τις πληττόμενες περιοχές.

«Αναστέλλονται όλες οι οργανωμένες εκδρομές από και προς τις πληττόμενες περιοχές μέχρι νεωτέρας. Σε ό,τι αφορά τις αθλητικές ομάδες που προέρχονται από τους τρεις νομούς: Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου και πραγματοποιούν εκτός έδρας αγώνες, αυτοί θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών μέχρι νεωτέρας», ανέφερε.

Πάτρα: Κλειστές αύριο και μεθαύριο όλες οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο και μεθαύριο όλες οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις στην Πάτρα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο, «το μέτρο ελήφθη στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού και σύμφωνα με τις γενικές κατευθύνσεις των αρμοδίων κρατικών φορέων δημόσιας υγείας και των συστάσεων των επιστημονικών φορέων».

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Ελλάδα, Κεκλεισμένων,koronoios, ellada, kekleismenon